2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413613 بازدید | 1868 پست
وای وای وای یکی دیگه هم مثل من پیدا شد بنظرت امروز۱۵اسفنده تا شب عید میریم سر خونه و زندگیمون😂😂

واااای چقدر مثل منی ما هنوز کارای جزئیش مونده  خونمون همسری میگ شب عید میریم  ولی من ک امیدی نداارم

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
دیزاینر  چه قد میگیره  مگه  ..بعدمدل  مبل و  اینام میگه  

ذخیره مالی همسری صفففر

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کمر باریک بلایکه فقط یک نفر 😬😬

سلومم به دوستام رای بده تایپک اخرم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

جودی ابوت  .. خونه تو سانسوریا  و یکی  دیگه  خیلی زیبا  بود  تا اونجایی که تونستم   البته دیدم   بعصیها رو  ندیدم  ..  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
قصد داشتیم بریم بخریم کرونا اومد قرنطینه شدیم تو خونه مایکروفر دارم فعلا

مرسی عزیزم

❤️ ❤️ ❤️ 

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️
واااای چقدر مثل منی ما هنوز کارای جزئیش مونده  خونمون همسری میگ شب عید میریم  ولی من ک امی ...

خخخخ

خب خدا را شکر فقط من تنها نیستم خونه و تعمیراتش و آوارگی که آیا تا عید تکمیل میشه به کنار

این کرونای لعنتی یه طرف 

آخرش میترسم حسرت بدل بمیرم

ما قرار بود یه ماه طول بکشه الآن ماه سومه و امیدوارم تا شب عید تموم بشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
قصد داشتیم بریم بخریم کرونا اومد قرنطینه شدیم تو خونه مایکروفر دارم فعلا

از هال و اتاقها عکس بذار ،اگه گذاشتی هم. بگو صفحه چنده من ندیدم همه صفحهارو

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ذخیره مالی همسری صفففر

سوالی  بود جملم  گلی  🤭🤭  گلم  الان  اکثرن  همینیم   ناراحت نباش  فدات شم 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام عزیزم چشم

بی بلا گلم😍

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
من نیم ست خریدم ۷ تومن

مبارکت باشه  خیلی قشنگن

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔