2777
2789
عنوان

بیاید عکس بدیم از خونه...اشپزخونه....بدووووییید

| مشاهده متن کامل بحث + 413612 بازدید | 1868 پست

اینم آشپزخونه من ک البته الان خلوت ترش کردم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه هاتون همیشه گرم و سرشار از عشق❤

برا ماها که از خودمون خونه نداریم و

حسرت به دلمون مونده با هیجان وسیله هاش رو بخریم

دعا کنید😔

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
رنگ کابینت خودتون انتخاب کردین یا از قبل بود؟ 

خودم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
نشیمن گاه به یه چیز دیگه میگنا😁😁😁 از کجا میدونی نشینمگاهش عالیه؟😂😂

واای خخخ دیوونه🙈 

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
همچنین پذیراییِ نقلی من😂

عزیزم خوشکله..فقط یه سوال از فرشاتون راضی هستین قیمتش چقدر شده 

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
اتاق دخترام

امضات عالیه 🤩

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
گوسفند و مرغ و خروس همیشه سپر بلان به خدا منم دلم می سوزه ولی دستم کوتاه کاری ازم بر نمیاد😢

😓

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
خونه هاتون همیشه گرم و سرشار از عشق❤ برا ماها که از خودمون خونه نداریم و حسرت به دلمون مونده با هی ...

چقدر ماها حسمون یکیه با کسایی که خونه ندارن. من هنوز وسیله هامو بعد دوسال و خورده باز نکردم چون خونه مشکل داره و اجاره نشینم دلم میخواد یه 40متری باشه من برای یک روز وسیله هامو باز کنم و نگاشون کنم 😔 😔. وسیله آنچنانی ندارما اما همین هارو هم ندیدم همش این حسرت دارم