الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هرکی دیده فرشمو بلا استثنا عاشقش شده من ۱۲ متری ۱۲۰۰شونه ۳۶۰۰ تراکم خریدم این قیمت
پس خیالم راحت شد مال منم همین مدله
من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
مثل مال من گازت10 سال دارم اخ نگفته اون موقع خریدم 400
اوهوم خیلی خوبه.من خریدم ۲
اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
خیلی تمیز و مرتب😻😻آشپزخونه ت برقی برقی شده😁😁 کابینتات شبیه منه
مرسی😊😊
اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
این عدالت نیست قربون خدا برم چرا عدالت بین همه برقرار نمیکنه بااین تاپیکا فقط قلب خیلی ...
چرا عزیزم
اینجوری نباش همیشه دعا کن خدایا به اینا دادی به منم بده مطمین باش هرکی خونه اش بهتره زحمت بیستری کشیدی یا یکی که دوسه ساله زندگی می کنه با اونی که چند ساله زندگی می کنه خوب باید یه فرقی داشته باشن