2777
2789
عنوان

بدویین بیاین سوال خواهرشوهری

306 بازدید | 18 پست

اینجانب بعنوان یک خواهر شوهر یه کارو انجام بدم محکوم به اعدامم یا سنگسار

پست بعد کارو می نویسم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه سنگسار باشه یا اعدام هیچ اعتمادی نیست

باید برم جلو اینه از قلب خودم معذرت خواهی کنم که بخاطر خوشحالی بقیه هزاران بار قلب خودمو شکستم 😔 خدا جونم ممنونم که نی نی کوچولومو سالم و سلامت بهم هدیه دادی یه دختر خوشگل نانازی بهارم عاشقتم دختر جون مامانی

من همسرم پرده ها رو گرفت

بعد از شستشو دیگه مریض شد 

و الانم بیمارستان بستریه

من تنها با بچه ها تو خونه ام

شبا می ترسم

از بیرونم دید داره خیلی احساس نا امنی می کنم

ادامه ...

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

من نگفته میگم محکوم به 99 ضربه شلاق حدی

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
من همسرم پرده ها رو گرفت بعد از شستشو دیگه مریض شد  و الانم بیمارستان بستریه من تنها با بچه ...

همسرت کرونا گرفته دو از جون؟؟

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

می خوام بگم داداشام بیان واسم پرده بزنن

می ترسم ناراحتی پیش بیاد

شلاق حدی نه

نمی تونم تحمل کنم ۸۰ تا ضربه

اعدام تامام

می خوام بگم داداشام بیان واسم پرده بزنن می ترسم ناراحتی پیش بیاد

شوخی کردی الان ؟ برای یه پرده نصب کردن چرا باید ناراحتی پیش بیاد ؟ ادمیزاد کارش به هم میفته چه ایرادی میتونه داشته باشه ؟

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
می خوام بگم داداشام بیان واسم پرده بزنن می ترسم ناراحتی پیش بیاد

زن داداشات بهتر میشناسی خودت، اگه ناراحت نمیشن بگو بیان کمکت

مثلا من اگه بگم داداشم بیاد یه روز کمکم مطمئنم زنداداشم ناراحت نمیشه ولی خب کلا اخلاقم جوریه که دوست دارم تنهایی کارامو کنم و کسی پیشم نباشه