2777
2789
عنوان

ازدواجای عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 4255 بازدید | 80 پست
چ باحال😮

اره بابا😂حالا تو دوران دوستی هی میومدن خونه ما  ک یه شهر دیگس

وقتی تعریف کردن خیلی برامون جالب بود

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

یکی از اقوام با یه پسره عقد کرد و توعقد جدا شدن و با برادشوهرش ازدواج کرد و بعد چند سال از اونم جدا شد

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از همسایه ها یه دختری داشت که قدش کوتاه بود، شاید ۱متر. بین همه خواهراش کسی فکر نمیکرد یه روز ازدواج کنه.

یه پسری قد بلند و خوش قیافه، گفت کنارش احساس آرامش دارم. ازدواج کردن و از نظر مالی بهتر از خونه پدرشه.

خوشحالم واسش❤️

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
الهی😢😢

عزیزم الان مامان و بابام طاقت دوری همو ندارم و تاحالا به هم توهین نکردن بابام خییییلی به مامانم وابسته اس😍

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
چند سالشونه؟

پسرعمم43زنش حدودا سی و خورده ای 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حتی دیدم ی دختر ک کلاس چهارم دبستانه با ی مرد 30ساله ازدواج کردن البته اول صیغه ،میگن حتی دختره روز خواستگاریش داشته برنامه کودک نگاه میکرده😢🤦‍♀️

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh