2777
2789
عنوان

ازدواجای عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 4255 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج مامان بابایه من عجیب نیست ولی خیلی رمانتیکه مامان بابام با هم فامیل بودن بعد وقتی مامانم به دنیا میاد بابام که 5 سالش بوده با خانواده میرن دیدن مامانم بعد مامانبزرگم مامانمو میزاره رو پایه بابام بعد بابام میگه از اون لحظه به بعد حس کردم مامانت برایه منه  بعدشم که مامانم وقتی 13 سالش میشه با بابام دوست میشنو چند سال بعدم نامزدیو اردواج

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞

یکی بود میخواست با دختر خالس ازدواج کنه. هر دو خانواده راضی بودن ولی اخرش جور نمیشد باهم ازدواج کنن. نزدیک پنج سال اینا فقط رفتن خاستگاری و خانواده عروس هم بله رو میگفت ولی قسمت هم نمیشدن. 

در اخر پسره میره خاستگاری یه دختره دیگه جلسه دوم خاستگاری عقد میکنن تموم میشه میره😅

اینجاست که میگن اگه قسمت هم نباشن هر کاری کنی نمیشه به هم برسن. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

همسایه مون 1مرد 40 ساله با 4تا بچه با یه دختر 19ساله ازدواج کرد البته بعداز فوت همسراولش

تازههه عجیبه که خانواده دختره رفتن چند دفعه خواستگاری و واسطه فرستادن

تا داماد بله رو داد

و دارای یه شغل عالیه مرده 😐

خانواده دختره هم پولدارناااا

نمیدونم چرا این کار رو کردن اصن 😐

چطور میشه

عموش فوت کرده بود بعد زن عموعه هی سعی میکرد بهش نزدیک بش جوری ک همه فهمیده بودن بینشون چیزیه حالا نمیدونم چی شد ک پسر عمم عاشقش شد و الانم ی پسر 10ساله دارن☺️

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

دو نفر عاشق هم بودن بعد دایی پسره هم عاشق دختره بوده و از هم خبرنداشتن.داییه میره خواستگاری و خواهرزاده روش نمیشه بگه من و دختره عاشق همیم.واسه همین کنار میکشه.داییه با دختره ازدواج میکنه و بچه دار هم میشن.بعداز ۳ سال زندگی داییه تصادف میکنه میمیره.پسره میاد عشقشو میگیره  و بچه داییش رو هم باهم بزرگ میکنن😊😊😊

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی