2777
2789

زمان می‌بره تا معده ات کوچیک بشه حدود یکماه 

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من یکماهه رژیم فستینگ 8 به 16 با کالری 1200 میگیرم ولی آخرش گرسنم میشه اشتهای کاذب و ایناهم ندارم

این یکماه تغییر کردی؟

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

نه من یکماهه رژیم فستینگ 8 به 16 با کالری 1200 میگیرم ولی آخرش گرسنم میشه اشتهای کاذب و ایناهم ندارم

اینجوری میشی که بعدش یهو گشنت بشه زیادی غذا اینا بخوری بعد دوباره فستو ادامه بدی؟

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

من یک ماهه فستم 

یکم کم شده در حد اینکه چهارتا قاشق کم تر میلم می‌کشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
واقعا؟

آره بعد از اینکه فست تموم میشد یه سیاه چاله تو معدم باز میشد 

مشکل پر خوریتو پیدا کن

من مشکل هورمونی و اضطراب داشتم بی نهایت چاق شدم الان مشکلم درمان شده حالا با فستینگ دارم کم میکنم 

اینجوری میشی که بعدش یهو گشنت بشه زیادی غذا اینا بخوری بعد دوباره فستو ادامه بدی؟

نه توی ساعت فست اصلا غذا و میوه نمیخورم اگه واقعا احساس ضعف کنم با چای سبزم یه خرما فقط میخورم. خوب میشم 

من دوهفته رژیم ساده با کالری 1200 بودم بعد از دوهفته که بدنم به رژیم عادت کرد فستینگش کردم

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵