2777
2789

خدایا من خیلی دعا کردم اینهمه آمپول و انتظار حداقل بهم یه بچه میدادی من که برای خوردن یه لیوان آبم ازت تشکر میکنم😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغزم رفت سمت کرونا

😞😞😞 کاش کرونا میگرفتم😭😭😭

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍

دوست منم همین طوری بود دیگه بیخیالش شد و گفت خدا هر وقت خودش بخواد بهم نی نی میده،که یه مدت بعدش متوجه شد بارداره در اوج بی‌خیالی.

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

خب عزیزم تو داری میگی منی که برا خوردن یه لیوان آب تشکر میکنم تو باید بدون چشم داشت اینکارو بکنی الان یه جوری گفتی انگار با خدا خدایی نکرده معامله داری😥عزیزم انشالله هرچی به صلاحته خدا بهت بده نگرااان نباش ممکنه یه چیزیو دوس داشته باشی که برات خوب نباشه و خیلی بارها هم ممکنه از چیزی بدت بیاد که برات خیر باشه

من خیلی امیدوار بودم ولی نشد ممنونم که برام صلوات فرستادید