2777
2789
عنوان

کسی بوده عشقش با دعا برگشته باشه ؟

2121 بازدید | 27 پست

دوستان یه کانالی هست ک میگه با دعای احضار عشقت برمیگرده ...اولش باور نکردم ولی کلی رضایت گذاشته بودن و میگفتن عشق شون یه سال یا بیشتر رفته بوده و بعد گرفتن این دعا برگشتن ؟ 

کسی هست ک تجربه داشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن این چیزا ینی قدرتیو از قدرت خدا بالاتر دونستی یجور گناهم هست

عشق من بعد یک سال برگشت❤ منم فقط از خدا میخواستم ک برش گردونه هیچوقت ب چیزای دیگ رو نزدم

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران!
ن این چیزا ینی قدرتیو از قدرت خدا بالاتر دونستی یجور گناهم هست عشق من بعد یک سال برگشت❤ منم فقط از ...

خوش حالم برات عزیزم. چه جوری برگشت اصلا پیامی تماسی نداشتی ؟

ن این چیزا ینی قدرتیو از قدرت خدا بالاتر دونستی یجور گناهم هست عشق من بعد یک سال برگشت❤ منم فقط از ...

دوستم دقیقا الان عشقش ولش کرده س روزه...نابوده...فعلا پیش منه...خیلی ب امیدواری نیاز داره.

تو تاپیک هام داستان زندگیشو گفتم.

چه عالی. خیلی سخت بود میفهمم.  تمام تلاش مو میکنم ک حالم خوب بشه ولی هر روز دلتنگ تر میشم

اینارو از رو تجربه بهت میگم

اگ عشقت از ته دل باشه اما ن یک طرفه و اون عشق ب خیر صلاحت باشه خدا کمکت میکنه اما اگ نشد اصلا بی تابی نکن ک صد درصد خدا هیج کارش بی حکمت نیس

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران!