2777
2789
عنوان

کسی بوده عشقش با دعا برگشته باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2128 بازدید | 27 پست
اینارو از رو تجربه بهت میگم اگ عشقت از ته دل باشه اما ن یک طرفه و اون عشق ب خیر صلاحت باشه خدا کمکت ...

درسته حتما همینطوره .... اون قدر عمیق بود ک کل قهرامون تو بدترین شرایط چند ساعت بود .اونم میگفت بذار آروم بشم بعد حرف بزنیم. یهو عوض شد 

درسته حتما همینطوره .... اون قدر عمیق بود ک کل قهرامون تو بدترین شرایط چند ساعت بود .اونم میگفت بذار ...

خیلی وقتا ناخواسته ی کارایی میکنیم ک ازمون می رنجن 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا قبول دارم .بخاطر کارش بهم ریخته بود منم خیلی گیر دادم ک چرا نیستی و ...... 

اینجور مواقع باید فرق  خودتو با بقیه براش نشون بدی و کنارش باشی

اینجور مواقع باید فرق  خودتو با بقیه براش نشون بدی و کنارش باشی

نشون دادم باور کن بارها بهم گفت تو کل دنیا کسی مثل تو دوسم نداشته و نداره . خیلی وقتا میگفت میدونم دارم اذیت میشی ولی درکم کن .منم خیلی همراش بودم این اواخر دیگه غیر قابل تحمل شده بود.  

عشق تو شرایط سخت ثابت میشه

درسته حق با شماست .فقط از خدا میخوام برش  گردونه بیشتر از قبل کنارش میمونم و همراهیش میکنم .حتی روز آخر بهش گفتم اگه روزی خواستی برگردی برگرد زمان میدیم ب هم .گفت مردم تا اون روز 

درسته حق با شماست .فقط از خدا میخوام برش  گردونه بیشتر از قبل کنارش میمونم و همراهیش میکنم .حتی ...

حس میکنم طرف شما اصلا لحاظ حال روحی خوب نبوده و شما با رفتارتون باعث شدین ک شماهم براش  ی مشکل باشین ب نظرم برگزدین کنارش ب بگین من از تو فقط وجودتو میخوام مشکلاهم ب مرور کنار همدیگه حل میشه

حس میکنم طرف شما اصلا لحاظ حال روحی خوب نبوده و شما با رفتارتون باعث شدین ک شماهم براش  ی مشکل ...

عزیزم منم تا حدودی خواستم باشه و شاید اذیت شد ولی نه اون قدر ک اینقدر تغییر کنه . حتی خودشم بارها گفت کلافه م از اینکه اینجوری با تو رفتار میکنم از خودم بدم میاد .چند بار خواستم حالش و بپرسم تو این چند روز ولی گفتم بذار آروم بشه بعد 

عزیزم منم تا حدودی خواستم باشه و شاید اذیت شد ولی نه اون قدر ک اینقدر تغییر کنه . حتی خودشم بارها گف ...

یکم بهش زمان بده شاید ب تنهایی احتیاج داره