دوستان یه کانالی هست ک میگه با دعای احضار عشقت برمیگرده ...اولش باور نکردم ولی کلی رضایت گذاشته بودن و میگفتن عشق شون یه سال یا بیشتر رفته بوده و بعد گرفتن این دعا برگشتن ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینجور مواقع باید فرق خودتو با بقیه براش نشون بدی و کنارش باشی
نشون دادم باور کن بارها بهم گفت تو کل دنیا کسی مثل تو دوسم نداشته و نداره . خیلی وقتا میگفت میدونم دارم اذیت میشی ولی درکم کن .منم خیلی همراش بودم این اواخر دیگه غیر قابل تحمل شده بود.
درسته حق با شماست .فقط از خدا میخوام برش گردونه بیشتر از قبل کنارش میمونم و همراهیش میکنم .حتی روز آخر بهش گفتم اگه روزی خواستی برگردی برگرد زمان میدیم ب هم .گفت مردم تا اون روز
درسته حق با شماست .فقط از خدا میخوام برش گردونه بیشتر از قبل کنارش میمونم و همراهیش میکنم .حتی ...
حس میکنم طرف شما اصلا لحاظ حال روحی خوب نبوده و شما با رفتارتون باعث شدین ک شماهم براش ی مشکل باشین ب نظرم برگزدین کنارش ب بگین من از تو فقط وجودتو میخوام مشکلاهم ب مرور کنار همدیگه حل میشه
حس میکنم طرف شما اصلا لحاظ حال روحی خوب نبوده و شما با رفتارتون باعث شدین ک شماهم براش ی مشکل ...
عزیزم منم تا حدودی خواستم باشه و شاید اذیت شد ولی نه اون قدر ک اینقدر تغییر کنه . حتی خودشم بارها گفت کلافه م از اینکه اینجوری با تو رفتار میکنم از خودم بدم میاد .چند بار خواستم حالش و بپرسم تو این چند روز ولی گفتم بذار آروم بشه بعد