2777
2789
عنوان

طرز تهیه ژل ضدعفونی کننده خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 108 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی نه دستکش گیر میاد نه الکل سفید نه ژل مجبوریم دیگه چیکار کنیم وقتی کسی بهمون رحم نمیکنه

وا گلم یه حرفایی میزنیا میای ابرو درس کنی خدایی نکرده چشمتم میدی میره کرونا که بهتره اینطوری ادم بگیره حداقل اون ده روز بد بختیه بعد خوب میشی پوست و چشم و کلیه مگه به این آسونی خوب بشوعه این ضررش بیشتره که سایت خانمی و دیجی کالا مرتب دارن شارژ میکنن خانمی دستمال آنتی باکتریال داره ادم یکم گرون تر بخره بهتره تا اینجوری صدمه بزنه نگران شدم 

اصلا ایننطور نیست اینها همه اتانول هست و فرقی با هم نداره از الکل صنعتی به راحتی میشه سطوح استفاده ک ...

خوشگل

الکل صنعتی، متانوله

شیمی رو تک ماده پاس کردی؟

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
الکل صنعتی رو اگه بخوری اون اتفاق میافته نه با زدن به دست و پوست

اتفاق میافته چون از پوست جذب میشه اگه سرچ کنین نوشتن اون الکل سفیده قاطی نوشابه میکنن میخورن الکل صنعتی رو به ادم معتاد هم بدی نمیخوره 

الکل صنعتی رو اگه بخوری اون اتفاق میافته نه با زدن به دست و پوست

خیلی گشتم دنبال الکل سفید ولی انگار قحطی اومده 

داروخونه بهش گفتم ماسک دارید انگار دارم فوشش میدم روشو کرد اونطرف گفت نه نداریم ....

ما آبادانیا   

نوشته سطح و ابزار و سرامیک و...

پدر اونا رو در میاره

بعد میخوای پدر پوست به اون لطیفی رو در نیاره؟

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

الکل طبی یا صنعتی اتانول و پروپانول مشکلی نداره و متانول بسیار اسیب زننده است مخصوصا اگر خورده بشه

وگرنه الکل صنعتی اتانول مشکلی نداره.

الکل هم باید ۷۰% به بالا باشه تا خاصیت ضد. عفونی کننده داشته باشه

وا گلم یه حرفایی میزنیا میای ابرو درس کنی خدایی نکرده چشمتم میدی میره کرونا که بهتره اینطوری ادم بگی ...

وااای خدااا ترسیدم.بازم میگردم با الکل سفید درست میکنم

ما آبادانیا   
نوشته سطح و ابزار و سرامیک و... پدر اونا رو در میاره بعد میخوای پدر پوست به اون لطیفی رو در نیاره؟

خب با آب و ژل و روغن قاطی میشه.تی وی نشون داد گفت هر سطحی رو اول با وایتکس و آب تمیز کنید بعد الکل و آب بزنید

نمیدونم بخدا فکرم درگیر شد خدا لعنت کنه این ویروسو اه

ما آبادانیا   
الکل طبی یا صنعتی اتانول و پروپانول مشکلی نداره و متانول بسیار اسیب زننده است مخصوصا اگر خورده بشه ...

تو که حرف خودتو میزنی، حرف منو قبول نداری

شیمیتم که با تک ماده پاس کردی

ولی من رفتم برات از مقاله علمی اسکرین شات گرفتم که بدونی جریان چیه

حالا خواستی خودتم میتونی یه سر به این مطالب و مقاله ها بزنی

عزیزم وقتی نه دستکش گیر میاد نه الکل سفید نه ژل مجبوریم دیگه چیکار کنیم وقتی کسی بهمون رحم نمیکنه

گلم تو خونه ای؟ اگه اره دستاتو با صابون بشور،سطوح رو با الکل ضد عفونی کن

زمونه تا تهش بزن،من می رقصم
گلم تو خونه ای؟ اگه اره دستاتو با صابون بشور،سطوح رو با الکل ضد عفونی کن

من آره خونم.برا خودم که نه اصلا بیرون نمیرم بنده خدا همسرم محیط کارشم شلوغه هر دم و دیقه نمیتونه دستشو با صابوو بشوره یه چیزی لازم داره که بزنه ب دستش و تمام.دستکشم ک گیرمون نیومد 

ما آبادانیا   
خوشگل الکل صنعتی، متانوله شیمی رو تک ماده پاس کردی؟

نه عزیزم اصلا متانول نیست 

همون اتانول فقط برای اینکه نتونن بخورن یه مقدار متانول بهش اضافه میکنن که هم بدبو بشه هم بدطعم یه رنگ هم بهش اصافه میکنن چون نه اتانول نه متانول رنگ نداره 

ولی درصد متانولش انقدر بالا نیست که از راه پوست باعث آسیب بشه ولی خوب طبیعتا خورده بشه چون سمی هست عوارص جدی داره باز هم در شرایط عادی بهتر از الکل صنعتی برای صدعفونی پوست استفاده نکنیم اما الان که الکل طبی پیدا نمیشه فعلا ناچارا و به صورت محدود میشه استفاده کرد که تازه خودش یه مشکل داره که خیلی هم دیرتر از الکل طبی میپره اما برای پاک کردن سطوح خیلی خوبه