2777
2789
عنوان

طرز تهیه ژل ضدعفونی کننده خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 108 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من هم همین رو گفتم پس شیمیم خوبه😉😉😉

نه خوشگلم تو اینو نگفتی😂

ولی اوکی اصن هر چی تو بگی

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
تو که حرف خودتو میزنی، حرف منو قبول نداری شیمیتم که با تک ماده پاس کردی ولی من رفتم برات از مقاله ...

در ضمن اگه با طعنه و کنایه تیکه صحبت نکنیم با هم یه بحث به صورت دو تا انسان بالغ انجام بدیم دنیا جای قشنگ تری میشه

در ضمن اگه با طعنه و کنایه تیکه صحبت نکنیم با هم یه بحث به صورت دو تا انسان بالغ انجام بدیم دنیا جای ...

اوکی گل اندام✌🏻

یادم میمونه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
والا ترسیدم اگه الکل سفید گیرم نیاد باید یه خاک دیگه بریزم تو سرم    

لطفا اصلا استفاده نکنید،کارخونه الکل بغل گوشمه،الکل صنعتی سمیه متانول داره،حتی تنفس کردن بوش هم برای ریه بده

دنیام دخترم
نه خوشگلم تو اینو نگفتی😂 ولی اوکی اصن هر چی تو بگی

مقاله ات رو بخون گفته اتانول هست که بهش متانول هم اضافه میکنن کلش متانول نیست خودت هم دورش خط کشیدی و گفته مقدار کمی متانول داره 

معلومه که برای خوردن نیست این که درش شکی نیست 

حتی برای استفاده روی پوست هم به خاطر اون مواد افزودنی چوب و رنگی که بهش میزنن خیلی دیرتر تبخیر میشه و در حالت عادی نباید استفاده کرد مثلا رو زخم باز اصلا و ابدا نباید زد برای آمپول زدن نباید استفاده کرد اما الان که ممکنه کرونا بگیریم و هیچ ماده صدعفونی کننده ای پیدا نمیشه برای یه مدت خیلی کوتاه اون هم مواقع ضروری میشه ازش استفاده کرد

عزیزم دتول گیرت نیومد؟وایتکس چی؟ 

چرا اینارو دارم حتی صابون دتول هم دارم،ولی برا همسرم میخوام یه چیزی باشه ک مثل ژل ازش استفاده کنه دستاشو ضدعفونی کنه

ما آبادانیا   
مقاله ات رو بخون گفته اتانول هست که بهش متانول هم اضافه میکنن کلش متانول نیست خودت هم دورش خط کشیدی ...

نمیشه استفاده کرد لطفا اطلاعات غلط ندید اصلا نباید با بدن مرتبط بشه،سرطان زاست

دنیام دخترم
چرا اینارو دارم حتی صابون دتول هم دارم،ولی برا همسرم میخوام یه چیزی باشه ک مثل ژل ازش استفاده کنه دس ...

دتول بزار توی جای عطرهای روغنی بزاره تو جیبش،بیرون که میره بزنه به دستش،منم برای همسرم الکل سفید گذاشتم توی جای عطرها توی جیبشه

دنیام دخترم
دتول بزار توی جای عطرهای روغنی بزاره تو جیبش،بیرون که میره بزنه به دستش،منم برای همسرم الکل سفید گذا ...

دتول چجوری منظورتونه؟؟؟ یجور دیدم مثل جوهر نمک بود گفت اصلا نمیشه یه مدلم صابونش بود 

ما آبادانیا