2777
2789
عنوان

خر نامه

175 بازدید | 23 پست

دوستان هرکس هر ضرب‌المثلی که اسم خر توش باشه میدونه بگه . خودم دوتا میگم شما هم بگید 

خری که جو خورد دیگه کاه نمیخوره 

زن گرفتن دل شیر میخاد و سر خر . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آن دو شاخ گاو اگر خر داشتی یک شکم در آدمی نگذاشتی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
زن گرفتن و نشنیده بودم زن گرفتن دل شیر نمیخواد شوهر کردن دل شیر می‌خواد

شما درست میگی ولی من چکار کنم که بزرگان وطن اینجور عوضش کردن 😂😂😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

از chatgpt plus  پرسیدم برات

فهرست ضرب‌المثل‌ها با «خر»

خر را که گفتند هندوانه بخور، بارش را گذاشت → کنایه از کسی که به جای اصل موضوع به حاشیه توجه کنه.

خر را پالان کنی اسب نمی‌شود → ظاهر تغییر کنه، ماهیت همونه.

خر ملانصرالدین است، هر جا بخواد می‌خوابه → کنایه از چیزی یا کسی که تحت اختیار نیست.

خر بیار و باقالی بار کن → کنایه از بی‌فایده بودن کاری و اتلاف وقت.

خر ما از کرگی دم نداشت → اشاره به مشکلی قدیمی که از اول بوده.

خر به نخود سیاه بستن → یعنی کسی را با وعده‌ی پوچ سرگرم کردن.

خر همان خر است، پالانش عوض شده → کنایه از اینکه فقط ظاهر تغییر کرده، ولی باطن نه.

خر اگر پالانش طلا باشد باز هم خر است → ارزش واقعی عوض نمی‌شود.

خر برفت و خر برفت و خر برفت → کنایه از تکرار بیهوده.

خر بی‌صاحب در کوچه‌ی ما علف نمی‌خورد → شانس نداشتن در کارها.

خر را بزن، صاحبش درمی‌آید → کنایه از تنبیه غیرمستقیم برای رسیدن به مقصود.

خر چه داند قدر نقل و نبات → کسی که ارزش چیزی را نمی‌داند.

خر همان بهتر که بمیرد و بارش بماند → کنایه از بی‌مصرف بودن شخصی نسبت به چیزی که از او به‌جا می‌ماند.

خر را که گفتند برقص، پالانش کج شد → کسی که ب

ه کاری که بلد نیست مجبور بشه.

کاربر آقا هستم 🤓 کارشناس ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی⚖️