2777
2789
عنوان

طرز تهیه ژل ضدعفونی کننده خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 108 پست
روغن درخت چایی از کجا می خرین میشه آدرسش بدین

اگه میخوای ژل درست کنی این الکل نخری هااا همون الکل طبی بخر

ببین چهارراه امیری یه تخمه فروشی هست معروفه دیگه یه مغازه روغن گیری اسمش ممتازه جفتشه از اون گرفتم 

البته این تاپیکم برا وقتی بود که ژل نبود منم همسرم لازم داشت الان ژل زیاد هست تو داروخونه 36 تومن

ما آبادانیا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای ژل درست کنی این الکل نخری هااا همون الکل طبی بخر ببین چهارراه امیری یه تخمه فروشی هست مع ...

ممنون

گفتید این روغن برای نرم و لطافت پوست هست واسه همین پرسیدم

الکل  سفید داروخانه هندیجانی داره که آخر امیریه لیتری میده که باید بطری همراه داشت

🤔🤔🤔
ممنون گفتید این روغن برای نرم و لطافت پوست هست واسه همین پرسیدم الکل  سفید داروخانه هندیجانی ...

اره عزیزم اونموقه نبود چند روز بعدش خریدم

این روغن خاصیت ضد التهابی داره برا جوش و اینا خیلی خویه برا نرمی تو ژل ضدعفونی گلیسیرین میریزن همینطور توی الکل که دستو خشک نکنه

ما آبادانیا