2777
2789
عنوان

خانمای آشپز یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 64 پست
قسمت منه هر جا میرم بترکه 😑

سلام عزیزم😁

اول بگم بهت حرف مردم برات مهم نباشه هرجورعشقته رفتارکن ولی تاوقتیکه یکی ازت سواستفاده نخوادبکنه

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جواب داد منو تگ کن 😂 بی جنبه ها ترکوندن یا نی نی یار؟ 

نمیدونم چراترکید😠

گلم من ازشوهرم پرسیدم.متولد66هست .گفت99ونیم درصدمردانسبت به زنی که بامردغریبه خوش اخلاقن وبگوبخندمیکنن همین برداشت رودارن.میگه اصلاچه دلیلی داره باغریبه بگی بخندی .بایدکارتوانجام بدی وبگی گورباباش

میگه به نظرم اینجورزنا خودشیرینن ودوس دارن جلب توجه کنن وتوچشم بقیه مرداباشن.

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی ازحرفام.چون خودتون گفتیدجواب بده گفتم

دیدبیشترمردا جنسی وجنسیتیه.همون بهترکه جدی ورسمی باهاشون رفتارکنی.اوناکه ازدل ونیت ماخبرندارن.عقلشون به چشمشونه.پس بهتره ظاهرسازی کردتواین دوروزمونه

نمیدونم چراترکید😠 گلم من ازشوهرم پرسیدم.متولد66هست .گفت99ونیم درصدمردانسبت به زنی که بامردغریبه خو ...

غریبه اصلا و ابدا! من جز حرف ضروری حرف نمیزنم با غریبه! 

همین پسرای فامیل و آشنا 

اینجا هم با یکی از کاربری هام خیلی فعال بودم همه جا پست بانمک میذاشتم و آقایون مرتب منو تگ میکردن و ریپلای میکردن آخرش هم درخواست! یه روز دیوونه شدم اسم همرو دادم نی نی یار ترکوندن 

اینجا مجازی هست آدم دوست داره راحت باشه محیط اداره که نیست 😢

حالا یبار دیگه از شوهرت بپرس ببین راه نداره دیگه؟ 

غریبه اصلا و ابدا! من جز حرف ضروری حرف نمیزنم با غریبه!  همین پسرای فامیل و آشنا  اینجا ...

اینادیگه بیمارن.اخه خودت فکرکن مردی که اینقدربیکاره که تاپیک گردی میکنه ،سلامت روان داره؟مطمئنا دنبال موردواسه دوستی وسواستفاده میگرده 

دیدبیشترمردا جنسی وجنسیتیه.همون بهترکه جدی ورسمی باهاشون رفتارکنی.اوناکه ازدل ونیت ماخبرندارن.عقلشون ...

خاک تو دیدشون 😢😧

من فقط بامزم همین 😭

ببین سر یه مسئله خیلی به معلم مجرد دوسال از خودم بزرگتر پیام دادم یعنی فکر بد کرده؟ منو زد سر کلاس تو پیاما باهاش دعوام شد 😐

غریبه اصلا و ابدا! من جز حرف ضروری حرف نمیزنم با غریبه!  همین پسرای فامیل و آشنا  اینجا ...

اهمیت نده به این بیماران جنسی مجازی

خاک تو دیدشون 😢😧 من فقط بامزم همین 😭 ببین سر یه مسئله خیلی به معلم مجرد دوسال از خودم بزرگتر پی ...

حاضرم قسم بخورم مومن ترین وپیرترین مرداهم همین دیدرودارن

تاخالادرست کردی خودت؟ من اولین بارمه خیلی استرس دارم خراب نشه😣

وای نه نریزی دور اب نخود غذای مقوی ایرانیاس همه قوتش تو ابشه برا رنگم وقتی زردچوبه بزنی نعناداغ بزنی سبزی بزنی آخرم کشک مگه بدرنگ میشه