2777
2789

سلام میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینامه پایه دو هست کی درست میشه گواهینانه پایه دو و میگیرش براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهر (س)

خودم حس قوي ندارم اما يكي رو ميشناسم كه واسم همه چي رو دقيق گفت درمورد گذشته و حال دقيقه دقيق اينده ...

سلام میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینامه پایه دو هست کی درست میشه گواهینانه پایه دو و میگیرش براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهر (س)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا برای من هم بگید حستون رو عزیزم تا دلم آروم بگیره سلام میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینامه پایه دو هست کی درست میشه گواهینانه پایه دو و میگیرش براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهر (س)

سلام میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینامه پایه دو هست کی درست میشه گوا ...

سلام و درود بیکران 🌹

سپاس از دعای خیرتون.

سوالتون رو واضح بپرسید و دونه به دونه.

امسال بارداری در فصل زمستان میبینم البته اگر

قرار باشه ivf کنید اگر درست گفته باشم.

ولی اگر مشکلی ندارید هر زمان آمادگیشو داشتید 

میتونید اقدام کنید.

گواهینامه گرفتنم که سوال کردن نداره وقتی اقدام

کرده برای ثبت نام و غیره... قطعاً مدرکشو میگیره.

ولی بعد از چهارمین بار در امتحانات عملی و تئوری قبول 

شدن براش میبینم.

و یک سوال دیگم این هست میخوام حستون رو بگید الان شوهرم تو شرکت راننده آمبولانس هست و دوست داره بزارنش قسمت آتشنشانیهمون شرکت بنظرتون حستون مه میزارنش و حقوقش بیشتر میشه ببخشید سوالام زیاد شد جز خدا امیدی نداریم شما هم یک دلخوشی و امید به دلمون میتونید بدید یک کم دلمون آروم بشه شوهرم خیلی ذهنش آشفته شده 

الان تو یک پیام سوالام رو میپرسم ای وی اف نمیخوام بکنم شوهرم داره دارو میخوره در حال اقدام برای طبیعی باردار شدن هستم بنظرتون کی باردار میشم چه تعداد بچه به دنیا میارم جنسیتون چی میشه خرچی حس کردین بگین عزیزم و شوهرم الان تو شرکت راننده آمبولانس هست دلش میخواد بزارنش قسمت آتشنشانی حس میکنید میزارنش یک روزی و حقوقش بیشتر میشه خدا خیرتون بده براتون سوره کوثر و صلوات فرستادم

الان تو یک پیام سوالام رو میپرسم ای وی اف نمیخوام بکنم شوهرم داره دارو میخوره در حال اقدام برای طبیع ...

ببخشید اون تاپیکی که زدم رو هم در رابطه با بارداری 

شما هم تعداد فرزند هم کار همسرتون همه رو جواب

دادم اصلاً نمیخوام برام حمد و نم چی بخونی فقط بهم

بگو خوابی یا تایپکمو نخوندی؟؟

چرا من باید هر سوال رو هزار بار جواب بدم آخرم بازم

میپرسید چرا دقت نمیکنید.

من تاپیک میزنم هیچکسی بخودش زحمت نمیده 

حتی بخونه ببینه چی نوشتم.

از پیامم منظورم درخواست دوستی بده اونور پیام بده.

الان که جواب سوالاتتون کامل دادم دیگه نیاز نیست 

پیام بدهید.مگر برای مورد دیگر باشد.