2777
2789
عنوان

خانمای آشپز یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 64 پست
آب هیچ کدام ازحبوبات نبایه داخلش باشه رنگ آش رابدمیکنه من استادرشته هستم به به 

یه دنیاممنون  کدبانوخانم

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاخالادرست کردی خودت؟ من اولین بارمه خیلی استرس دارم خراب نشه😣

من هیچ وقت آبشونو نمیریزم دورر...فقط این کاری که میگم انجام بده اشت عالی میشه.یه مقدار روغن بریز تو یه تابه جدا بعد توش دو ۳قاشق آرد تفت بده ادویه هاتم بریز سیر له شده و نعناع هم...بعد اینو با آش مخلوط کن روغن درحدی بریز که رقیق بشه این مخلوط

گلوله نشه...اینو تو آش بریز عالییی میشه قبل از اضافه کردن رشته ات

😶
ماله ما خیلی تیره نمیشه 🤔 میخوای بریزش که نفخش بره من عاشقه آشم هفته ای یکبار درست میکنم و خیلیم خو ...

منم باردارم هوس کردم.روم نمیشه به کسی بگم واسم درست کنه

منم باردارم هوس کردم.روم نمیشه به کسی بگم واسم درست کنه

من همونطور که گفتم آش خیلی دوستداری گاهی اوقات حوصله ندارم نخود و لوبیا بپزم یه پیاز داغ و نهعنا داغ زیااد درست میکنم یکم آب میزارم جوش بیاد بعد رشته رو میزارم بپزه نیمپز که شد کشک میریزم داخلش و میزارم با کشک بپزه خیلیم خوشمزست

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
من هیچ وقت آبشونو نمیریزم دورر...فقط این کاری که میگم انجام بده اشت عالی میشه.یه مقدار روغن بریز تو ...

چشم اینکارومیپزم

@aabb70   بیا عزیزم جواب بده

من تو تاپیک خودمم تگش کردم😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اگه جواب داد منو تگ کن 😂 بی جنبه ها ترکوندن یا نی نی یار؟ 

نمدومم والا

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇