2777
2789
عنوان

خانمای آشپز یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 64 پست
حاضرم قسم بخورم مومن ترین وپیرترین مرداهم همین دیدرودارن

معلمم قرتی بود 😐من با چادر همیشه رفتم سرکلاسش یعنی جلسه اول درآوردم منو زد از جلسه های بعد در نیاوردم خیلی هم عبوس نشستم سرکلاسش 😐

معلمم قرتی بود 😐من با چادر همیشه رفتم سرکلاسش یعنی جلسه اول درآوردم منو زد از جلسه های بعد در نیاور ...

وا چرازد؟

حالابذارنظرمردارونسبت به چادریابگم؟😂😂خودمم چادری سفت وسختم

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه ۱۰۰نفر آش درست میکنم اصلا هم نیاز نیست بریزی دور اگر از شب قبل موادتو خیس کنی فرداش قبل این که بریزی تو قابلمه دو سه بار آبش رو عوض کنی بعد بریزی تو قابلمه اصلا هم رنگش زشت نمیشه آخر سر پیاز داغ زیاد درست کن بعدش دوتا قاشق چای خوری پر زرچوبه باهاش سرخ کن به موادت اضافه کن اگر سوالی هم داشتید بگو تا بهت بگم نمیخام از خودم تعریف کنم من آش برای تعداد زیاد درست میکنم 

وا چرازد؟ حالابذارنظرمردارونسبت به چادریابگم؟😂😂خودمم چادری سفت وسختم

آره بگو 

نمیدونم چرا زد جلسه اول بود یه محاسبه ریاضی رو اشتباه رفتم با جزوه زد تو سرم 😐

بعدش هم میگفت چون درس نخوندی! اخه جلسه اول درسی نبود که بخونم! 

دردم نیومد ولی خیلی ناراحت شدم هیچوقت همچین معلمی نداشتم تو مدرسه ما اونا رو میزدیم ازمون حساب میبردن این پسره خصوصی گرفته بودم 

معلمم قرتی بود 😐من با چادر همیشه رفتم سرکلاسش یعنی جلسه اول درآوردم منو زد از جلسه های بعد در نیاور ...

این حرفایی که میزنم باورکن اززبون قشرهای مختلف وتوسن های مختلف به گوشم رسیده اززبون خانماشون یاخواهراشون .

میگن ایناکه بدحجابن ولختن که تکلیفشون معلومه چی دارن وبایه نگاه میفهمی چه سایزن وکجاشون چه رنگه😢

ولی ماچادری میبینیم حریص میشیم ببینم این زیرچادرش چی داره که نمیذاره چشم کسی بهش بخوره.

چندوقت پیش تو نت خوندم یه مردی ازمشاورکمک خواسته بودگفته بودمن باچهره خانمای چادری که درطول روزمیبینم تحریک میشم وشب خود ار ضایی میکنم.گفته بودامروزتواتوبوس یه خانم جادری که جانبودتواتوبوس بشینه وسرپابودودست ازمیله وسط اتوبوس گرفته بود.مچ دستش به حدی سفیدبودومنوبردتوفکرکه ازایستگاه مقصدم ردکردم وشب دوبار بافکرسفیدی دست اون خانم ...کردم😧

آره بگو  نمیدونم چرا زد جلسه اول بود یه محاسبه ریاضی رو اشتباه رفتم با جزوه زد تو سرم 😐 بعدش ...

خدابی نوبت شفاش بده

این حرفایی که میزنم باورکن اززبون قشرهای مختلف وتوسن های مختلف به گوشم رسیده اززبون خانماشون یاخواهر ...

من دیگه چادر سر نمیکنم 😂😂😂

اتفاقا یکی از همین سایت هی عکسو اسمو قد میخواست 😂یه جا گفته بودم ریزم گیر داده بود به قدو وزنم نمیگفتم منم 😂پس دق کرده بیچاره 😐😂

من دیگه چادر سر نمیکنم 😂😂😂 اتفاقا یکی از همین سایت هی عکسو اسمو قد میخواست 😂یه جا گفته بودم ریز ...

آره تو کف بوده😂

دویست  تومن میدم یه چی بگو اینو بشوره ببره 😫😂

به جان بچه هام عین واقعیتوگفتم😂بگو خو بیشعورا خودمونو ازدست شماوچشماتون پیچیدیم توچادر.بریدبااهلش

این مردا هم بیحجاب باشی یجوری ان با حجاب باشی یجوری ان اطلاعات بدی یجوری ان اطلاعات ندی یجوری ان&nbs ...

دقیقا