2777
2789
عنوان

کسی تجربه ی مصرف قرص اسپیرونولاکتون داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50429 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من این اتفاق نیوفتاد ۶ ماهه دارم میخورم

عجبا 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
اخه‌ میگن قطع یهوییش خوب نیست

نمیدونستم ولی قط کردم 😥متوجه نشدم که طوری بشم

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
بمن همین قرصو تنها داد ولی مشکل پریودیم خیلی اذیتم میکنه امروز دیگه دلم میخواس بزنم زیر گریه😭 نم ...

سلام

منم مشکل شمارو پیدا کردم،دکتر غدد برای ریزش مو بهم این قرصو داده دو روزه میخورم که مجدد پریود شدم در حالی که تازه پریودم تموم شده بود

شما چی کار کردین

منم باید برم پیش دکتر مجدد؟

👨‍👩‍👧
هنوز قطع نکردم ولی فکر نکنم اگر دوره درمان کامل باشه برگرده

امروز دکتر این قرصو داد برای موهای چونه م که حدودا 10 تا 15 تاست از یکی شروع شد طی منج شیش سال انقد زیاد شده.بنظرتون ارزش داره این قرصو مصرف کنم براش؟

امروز دکتر این قرصو داد برای موهای چونه م که حدودا 10 تا 15 تاست از یکی شروع شد طی منج شیش سال انقد ...

من برا چونم راستش نرفتم 

ولی ریزش موی شدید داشتم برا اون مصرف کردم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
خب در کل راضی هستین؟ چه مدته مصرف میکنین؟

آره خوب شده موهام یعنی عالی شده 

موهای زیر چونمم سرعت رشدش کم شده بود خیلی البته بعد چند ماه مصرف قرص لیزر صورت رفتم دیگه از اون به بعدش نمیدونم چی میشد موهای صورتم اگر لیزر نمیرفتم 

یک سال استفاده کردم و الانم دکتر کمش کرده تا یواش یواش قطع کنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من دارم ۲۰۰ میخورم یه ۱۰۰ صبح یه ۱۰۰ شب  برا ریزش موی هورمونی و موهای زیرچونم  برا من جو ...

سلام عزیزم روند درمان شما تموم شد?دیگه قرص نمیخورید و با قطعش بازگشت نداشت?لیزر کردین موهای زیرچونه اتونو و بعد از لیزر جواب گرفتین?