2777
2789
عنوان

کسی تجربه ی مصرف قرص اسپیرونولاکتون داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50502 بازدید | 82 پست
سلام عزیزم روند درمان شما تموم شد?دیگه قرص نمیخورید و با قطعش بازگشت نداشت?لیزر کردین موهای زیرچونه ...

سلام 

داره روند درمانم  تموم میشه یک سال و نیمه دارم میخورم 

واقعا خیلی خوب بود 

من برای موهام میخوردم تمام ریزش موم و چربی و خارش رفت

قبلا دو تا 100میخوردم الان کردمش یکی شب بعد میخوام کنم نصفی بعد یک چهارم و قطعش کنم حدود 4 ماه دیگه قطع میشه دارو اون موقع روند درمانم کامل میشه ولی هنوز نمیدونم بعد اتمام قرص بازگشت داره یا نه ولی الان کامل خوب شدم

برای موی زیر چونم لیزر میرم اونم رفع کامل شد

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام  داره روند درمانم  تموم میشه یک سال و نیمه دارم میخورم  واقعا خیلی خوب بود&nbs ...

حقیقت ماجرا من اینه که برای موهای زائد میخورم 

من تنبلی تخمدان دارم و هورمون مردونه بالا

شبی یه قرص ۱۰۰ میخورم با قرص جلوگیری

جدیدن با وجود قرص جلوگیری لکه بینی دارم هفته گذشته دکتر گفت که قرصو نصف کن بخور

ازمایشمو تکرار کردم گف خوب پیش رفتی هورمون مردونه ات کم شده میتونی لیزرو شروع کنی و برای سه ماهه اینده باز قرصارو تکرار کرد

امروز زنگ زدم دکتر پوست نوبت لیزر بگیرم گف شما که مشکل داری ما تعهد میگیریم از دو فردایه دیگه برگشت پاسخگو نیستیم حالا موندم رو هوا برم نرم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقت ماجرا من اینه که برای موهای زائد میخورم  من تنبلی تخمدان دارم و هورمون مردونه بالا شبی ...

من داروم نصف کردم یکم موهام برگشت ولی موهای زیر چونم اصلا برنگشت 

من کل صورت میرم 

موهام سیاه تر شده بودن که با لیزر سیاهی رفت زیر چونمم موهای زبر دراورد که اون به کل از بین رفت 

موهای زبر راحت از بین میره نگران نباش 

لیزر شروع کن به نظرم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
من داروم نصف کردم یکم موهام برگشت ولی موهای زیر چونم اصلا برنگشت  من کل صورت میرم  موهام ...

الان با گریه امدم خونه مرکز لیزره گف ما انجام نمیدیم شما ممکنه تا ۲۰ جلسه طول بکشه برای اعتبار ما خوب نیست

ولی اخه دکتر غدد گف میتونم 

پوووووووف خیلی ناراحتم

الان با گریه امدم خونه مرکز لیزره گف ما انجام نمیدیم شما ممکنه تا ۲۰ جلسه طول بکشه برای اعتبار ما خو ...

برو جای دیگه من دو جلسه اول جواب گرفتم 

من داروم نصف کردم یکم موهام برگشت ولی موهای زیر چونم اصلا برنگشت  من کل صورت میرم  موهام ...

سلام عزیزم من تنبلی تخمدان دارم و کمی هورمون مردونم بالاست دکتر بهم این قرص و سیپرو کامپاند داده .تکرر ادرار  تا آخر مصرف دارو هستش؟؟یا بعد مدتی از بین میره؟بعدش تو دوره پریود میشه خورد؟

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
سلام عزیزم من تنبلی تخمدان دارم و کمی هورمون مردونم بالاست دکتر بهم این قرص و سیپرو کامپاند داده .تک ...

بله تا اخر هست 

سیپرو وقتی تموم شد ول میکنی تا پری بشی  ۸ روز بعد از قطع قرص نه پری ها قطع قرص     دوباره شروع میکنی 

ولی اسپرینولاکتون همیشه چه تو پری چه موقع عادی میخوری

بله تا اخر هست  سیپرو وقتی تموم شد ول میکنی تا پری بشی  ۸ روز بعد از قطع قرص نه پری ها قط ...

مرسی که زود جوابمو دادی .تکرر ادرارش خیلی آزار دهندس؟

مرسی که زود جوابمو دادی .تکرر ادرارش خیلی آزار دهندس؟

نه به چشم نمیاد زیاد فقط شبا یکی دو بار مجبوری بری دستشویی اگه قرص سر شب بخوری تا قبل خواب تکرر ادرار داری و دیگه تا صبح شاید نیاز نباشه بری دستشویی 

من چون اخر شب میخوردم شبا تا صبح دو بار سرویس میرفتم 

دو تا سه ساعت بعد مصرف قرص تکرر ادرار بیشتر رفته رفته کم میشه

نه به چشم نمیاد زیاد فقط شبا یکی دو بار مجبوری بری دستشویی اگه قرص سر شب بخوری تا قبل خواب تکرر ادرا ...

ممنون از پاسخگوییت چون من باید صبح بخورم .از یه طرف سنگ کلیه دارم همش ناراحتم میگم آب بدنم کم نشه .

ممنون از پاسخگوییت چون من باید صبح بخورم .از یه طرف سنگ کلیه دارم همش ناراحتم میگم آب بدنم کم نشه .

به دکتر بگو سنگداری 

آب باهاش زیاد بخور 

کاهو هم خوبه آبرسانه

به دکتر بگو سنگداری  آب باهاش زیاد بخور  کاهو هم خوبه آبرسانه

سلام تپلو جان..

میشه بگی کلا چه دارو هایی نصرف کردی؟؟

قرص LDک همراه اسپیرونولاکتون میخوردی ازکدوم نوعه؟

عکسشو میذاری؟؟

غیراین دوتا چه قرصی میخوردی؟

سلام تپلو جان.. میشه بگی کلا چه دارو هایی نصرف کردی؟؟ قرص LDک همراه اسپیرونولاکتون میخوردی ازکدوم ...

سلام 

اسپیرونولاکتون  و سیپروترون کمپاند (این همونیه که شبیه ال دی هست )

غیر این دو تا هیچی نمیخوردم ولی ۲ سال خوردم تا جواب گرفتم   البته بستگی به بدن هم داره