2777
2789
عنوان

کسی تجربه ی مصرف قرص اسپیرونولاکتون داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50408 بازدید | 82 پست
شبیه ال دیی هست تو همون خانواده هست  اره چاق میکنه ولی عوضش اسپیرولاکتون اشتها رو از بین میبره

عه نوشته عوارض چاقی سینه داره و کم شدن میل جنسی 😥

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا واقعا موهارو کم میکنه؟؟؟

اره . من موهای زیرچونم نصف شده خیلی دیر هم درمیاد همونی هم که باقی مونده 

ننتهی نباید سرخود مصرف شه و سرخود قطع شه 

دوز و مقدارش دکتر تعیین میکنه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره  البته من لیزر میرم همراهش

پس معلوم نمیشه که کم میشه یا نه 

چون لیزر خودش کم میکنه منم میرم لیزر

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
جدی میگین؟ چه مدت خوردین؟

اره چند ماه خوردم بعد قطعش کردم بعد از یه مدت درد سمت راست شکمم شروع شد اخه اینجور قرصای هورمونیو ضد بارداری باعث سنگ صفرا میشه در کل مواظب باشین 

مرز در عقل و جنون باریک است کفر و ایمان چه به هم نزدیک است 
اره . من موهای زیرچونم نصف شده خیلی دیر هم درمیاد همونی هم که باقی مونده  ننتهی نباید سرخود مص ...

من چندتایی خوردم دیدم پریودم نامنظم شد ولش کردم لیزرم میرم

سلام دوستم من رفتم دکتر پوست برای جوشهام بعد آزمایش هورمونی بهم دادش به همراه سیپروترون کامپاند که و ...

بمن همین قرصو تنها داد

ولی مشکل پریودیم خیلی اذیتم میکنه

امروز دیگه دلم میخواس بزنم زیر گریه😭

نمیدونم قطعش کنم یا نه

نمیدونم چرا بمن همراهش ال دی نداده پس

به منم ال دی نداددکتره

بمن همین قرصو تنها داد ولی مشکل پریودیم خیلی اذیتم میکنه امروز دیگه دلم میخواس بزنم زیر گریه😭 نم ...

خب بهترین کار اینه که یه سر تا مطبش بری ازش سوال کنی خیالت راحت شه اونم موظفه رسیدگی کنه 

بمن همین قرصو تنها داد ولی مشکل پریودیم خیلی اذیتم میکنه امروز دیگه دلم میخواس بزنم زیر گریه😭 نم ...

من که ولش کردم نامنظم بود 

باید بری به دکترت بگی 

میگم دیگه همش لک بینی و دوبار تا سه بار تو ماه پریود میشی 

برا من ماه اول این اتفاق افتاد بری حتما بهت میده 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }