سالها بهم خیانت کرده ومتوجه نششدم،الان ک میخاد بره یکیو داعم بگیره فهمیدم،دیوونه شدم،حال درستی ندارم،چندتابچه هم دارم،اون نا مرد سالها یک کثافط کاریایی بغل گوشم میکرده ک اصلانمیدونستم،وحتی گفتنی نیست ک حالت بهم میخوره ازش،هم ازش متنفرم هم دوسش دارم،سالها بهم توجه نمیکرد وهرباریک بهونه داشت،خیلی زرنگ بود،خیلیییییی شکستم😭😭😭😭😭😭😭😭چندروز پیش خودکشی کردم نمردم،نمیدونم خداچرا نکهم داشته ،سالها اینقدعذابم داد ولی میکفتم این خصلتشه تازه فهمیدم جایی دیگ گرم میشده،حرفایی ک موقع ترک کردنمون بهم گفت کشتن منو.گفت سالهاتحملت کردم بخاطرخانوادم و چندتابچه هم بهت دادم بشین بساز.حالایکیوگرفتم باب دل خودم😭😭😭😭😭😭
دیگه بیش از حد گذشت کردن خانما این آسیب ها داشته ،شما این همه سال اقدام نداشتین گذشت کردین ،الان چرا اقدامات دادگاهی ندارین!!
هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.