بچه ها فک کنین رتبه بچه خیلی خوب شده باشه در حد دو رقمی بعد مثلاً بخواد جشن تولد بگیره که هم به عنوان جشن قبولی باشه هم جشن تولد خاله و عمه هاش رو دعوت کنند با چند تا دوستاش رستوران رزرو کنند هم عکس بگیره دختره با یه کیک تو رستوران همونجا بگه کیک تقسیم کنند به همه بدن یا نه مسخره اس و فقط شام باشه و رسمی تولد رو دختره جدا بگیره بره عکاسی ؟ بعد اگه فقط شام باشه باید قبلش چیزی بگه بیارن براشون ؟ فک کنین یه سری فامیل پولدار و به شدت با کلاس دارن دکتر مهندس مرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی کیک تولدم باشه؟ آخه کلی آدم میشن شاید بالای ۳۰ نفر بعد دختره سر میز های هر جمع چطوری بره؟ بره یکی سر بزنه؟ چی بگه بره سر میز هاشون؟ خونشون جا نمیشن این همه آدم
جشن خیلی هم عالیه.کیک رو اسلایسهای کوچیک درنظر بگیر وسفارش بده.باتمام مهمونها صحبت کن وسعی کن به همه ...
آخه خیلی ضایع نیست همه جدا جدا بشینن؟ بعدش من بحثم سر برش کیک هستش بخواد دختره کیک ببره بقیه میزشون فاصله داره زشت نیست؟ به نظر من شام رسمی خیلی بهتره آبمیوه بیارن برا مهمونا اول با یه شیرینی مثل باقلوایی چیزی بعد شام بیارن؟ منو چی باشه به نطرت؟ لازمه مشاورشم دعوت کنه؟