2777
2789
عنوان

سلام خانم ها کیا رمان های آن شرلی رو خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 45 پست
قدیانی ... واقعا ناراحت شدم عزیزم از کجا گرفتین که انقدر گرون حساب کردن ؟

نه اشتباه کردم فک کنم نوشتم هم گمونم اینقد گرفتم 😁

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از روی کتاب ساختنش دیگه عزیزم 8 جلد داره 

عه😮چ جالب

من عاشق کارتونشم؛بخصوص اون دکلمه اولش

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

درود؛ 

کتاب خوب زیاده که معرفی کنم؛ بستگی به علاقه و سبک مطالعه شما داره 

استیو تولتز، جز از کل - ریگ روان

الیف شافاک، ملت عشق

گابریل گارسیا مرکز، صدسال تنهایی

اروین یالوم، وقتی نیچه گریست- درمان شوپنهاور- مامان و معنی زندگی 

اوریانا فالاچی، نامه به کودکی که هرگز زاده نشد- جنس ضعیف

پرینوش صنیعی، سهم من

ویکتور فرانکل، انسان در جستجوی معنا

آلن دو باتن، سیر عشق

آلبر کامو، طاعون _ بیگانه

ژوزه ساراماگو، کوری_ بینایی

هاینریش بل، عقاید یک دلقک

الکساندر دوما، درخاک خفته

داستایوفسکی، برادران کارامازوف

لئو تولستوی، آنا کارنینا 

جین آستین، غرور و تعصب

مارگارت میچل، برباد رفته

سیدنی شلدون، ستاره ها می درخشند

پائولو کوئیلو، کیمیاگر_ زهیر

پرل باک، ریشه در خاک

اورهان پاموک، زندگی نو

هرمان هرسه، دمیان 

علی محمد افغانی، شوهر آهو خانم

چهار اثر فلورانس، نیمه تاریک‌ وجود، برتری خفیف، خودت را به فنا نده، روان درمانی اگزیستانسیالیسم، انسان خردمند، هنر شفاف اندیشیدن، درباره خوب بودن، تو همانی که می اندیشی، زندگی بهتر، بودن، راز، جوانی در ۱۸۰ ثانیه، تمرین نیروی حال، خودت باش دختر و ...

سعی کردم گلچین و کوتاه بگم، راهنمایی خواستید در خدمتم

مانا باشید🍃🌸

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      

بنظر من جلد اولش خیلی عالی بود 

جلد دوم هم خوب جلد سوم که قضیه خواستگاری رویال از آنه و ... آخر جلد  سوم خواستگاری گیلبرت  

چهارم نامه نگاری هاشون  در واقع نامزد شدن و گیل رفت پزشکی بخونه و ...

پنجم ازدواج و ... اسم جلد ها رو یادم رفته هر کدوم یک اسمی داره و ....

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
فک کنم کمتر گرفتم  الان که دسترسی ندارم به کتابهام ولی بعد رو جلدشان  رو نگاه میکنم

اول اگر قسمت مشخصات کتاب قیمت هست نگاه کنین بعد عکس کتاب رو بزارین ببینم شاید کیفیت جلد کتاب مقوایی هست برای شما اونجاویه مدلشون هم 40 تومن بود ده پونزده روز پیش من رفته بودم لاله پارک خرید بخش کتاب فروشیش دیدم دو مدل بودن یه مدلشون 27 تومن یه طرحشون هم 40 تومن از خانم پرسیدم علتش چیه ؟ گفت بعد از بیاین متصدی بخش کتاب بعد از ظهرها میاد خوب توضیح میده اطلاع ندارم .... ولی به حاطر مریضیه لعنتی خونه نشین شدم هنوز فرصت نکردم برم تهیه کنم متاسفانه 

شهزاده و پرنسس
نه اشتباه کردم فک کنم نوشتم هم گمونم اینقد گرفتم 😁

ای جونم اشکال نداره پیش میاد ولی هر وقت تونستین عکس بگیرین بفرستین ممنون میشم عزیزم 

شهزاده و پرنسس
اول اگر قسمت مشخصات کتاب قیمت هست نگاه کنین بعد عکس کتاب رو بزارین ببینم شاید کیفیت جلد کتاب مقوایی ...

اهان علتش فقط واسه جلدش هست و شاید کیفیت برگه های کتاب 

بخر بنظرم همون ۲۷ تومنی زو 

جلدش برای من‌معمولی یود نمیدونم منظورت از مقوایی چیه .من فک کنم‌خیلی کمتر خریدم بخدا دقیق یادم نیست آخه برای سالهای ۹۲ بود گمونم

درود؛  کتاب خوب زیاده که معرفی کنم؛ بستگی به علاقه و سبک مطالعه شما داره  استیو تولتز، ج ...

واقعا لطف کردین ان شاالله همیشه موفق و شاد باشین به امید روزی که همه ی دخترهای مملکتمون کتاب بخونیم مثل خانم هایی مثل شما تا جهل و نادانی رو برای همیشه از بین ببریم مخصوصا دخترهای آذربایجان بزرگم 

شهزاده و پرنسس

چهار اثر از فلورانس❤❤بهترینه 

ملت عشق 

ونیچه گریست

غرور و تعصب 

مردی ب نام اُوه 

آناکارنینا 

دزیره 

شازده کوچولو 

کوری 

بلندی های بادگیر 

قلعه حیوانات ...برو تو تاپیکم نوشتم عاشقای رمان ،اونجا تو پست اول معرفی کردم 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑