2777
2789
ممنون عزیزم.. خداحفظش کنه 🙏🙏🙏 خیلی دیر میره این روزا دیگه دارم عصبی میشم همش میگم نکنه پریود بشم

اصلا بهش فک نکن خودتو سرگرم کن رمان بخون زود میگذره

اگر می‌خواهید خواب‌ هایتان تعبیر شوند، اول باید بیدار شوید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر خودش متوجه شد دارم شوخی میکنم عزیزم . هوش زیادی نمیخواد متوجه بشی شوخیه 😐 ‌

من بقیه ی کامنتای شما رو نخوندم تا بدونم شوخیه یا جدی. بسه که فضای نی نی سایت بد شده میان به استارترهای عزیز گیر میدن کاربرا، بخاطر همین خواستم از استارت دفاع کرده باشم، اخه خیلی تاپیکا رفتم که کاربرا ریختن سر استارتر .  شرمنده دوست عزیز 😊

سلام عزیزم بعداز چند روز تاخیر بی بی چک و ازمایش خون نشون میده که مثبته؟؟

سلام ببخشید دیر جواب دادم.اگر سیکل منظمی دارید باید بعد موعد پریود قطعی جواب بده هم آز.هم بی بی.اما من چون نامنظمه الان 24 روزه تاخیر داشتم و 14 روز بعد موعد آز.دادم منفی بود ولی بعضی ها بودن تا یک ماه بعد موعد پریود فهمیدن باردار هستن چون لقاح دیر انجام شده.شما هم دعا کنید من باردار باشم.ممنون

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
سلام ببخشید دیر جواب دادم.اگر سیکل منظمی دارید باید بعد موعد پریود قطعی جواب بده هم آز.هم بی بی.اما ...

والا ۴روز تاخیر دارم بی بی ها منفی پریودم نمیاد همش استرس دارم

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم
والا ۴روز تاخیر دارم بی بی ها منفی پریودم نمیاد همش استرس دارم

انشاالله مال شما مثبت بشه .ولی این ماه من خیلی ها رو دیدم تاخیر داشتن .من بعد 24 روز امروز پری اومد

دوستانی که دنبال شغل اینترنتی هستن به آیدی من پیام بدید در خدمتم. Estkhdami81@
انشاالله مال شما مثبت بشه .ولی این ماه من خیلی ها رو دیدم تاخیر داشتن .من بعد 24 روز امروز پری اومد

ممنون عزیزم...اره خیلیا تاخیر دارن...۲۴روز خیلیه واقعا ادم ضدحال میخوره

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم

من امروز ی رب بعد نهار حلقه زدم الانم منتظرم دو ساعت بعد شام بشه که بزنم 

البته اعتراف کنم ازون ی ربع نصفش حلقه افتاد پایین  

20 دقیقه بعد شام هم زدم 5 دقیقه بیشتر اونم بجای وقتایی که حلقه میافته جبرانی. 

از همین الان احساس سبکی میکنم. 

بچه ها بیاین تنهایی خوشتیپ میشمااااا  

نیومدین بچه ها؟!  من امروز خونه مادرم بودم ظهر نتونستم بزنم شب 5 دقیق دو درجا و یک ربع حلقه بدون افتادن عالی بود کلی عرق کردم و بدنمم دیگه درد نمیگیره

حلقه زدن در روز بیشتراز15دقیقه خطرناکه باعث اافتادگی رحم میشه

و صدالبته که حلقه سنگین اصلا توصیه نمیشه حلقه معمولی سبک تهیه کنید

و بازدن حلقه بدون  رژیم صحیح هیچوقت لاغرنمیشید

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁