2777
2789
نه یکم بزنی دردش از بین میره هر بار شروع کنی اولش درد داره چند دقیقه بزن دیگه درد حس نمیکنی

اره از روزای اول بهتر شده اولش جیغم درومد.  راستش چون چاقم کنترل کردنش واسم سخته. یعنی منم ی روز لاغر میشم؟؟؟ 

اگر می‌خواهید خواب‌ هایتان تعبیر شوند، اول باید بیدار شوید.
اگه تا جند روزه دیگه معولوم بشه باردار نباشم میام .

سلام عزیزم بعداز چند روز تاخیر بی بی چک و ازمایش خون نشون میده که مثبته؟؟

خدایا سپاس که همدم لحظه های منی😍😍😍😍😍   ......کاربری دومم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه یکی از تاپیکای خودت با موضوع خرید حلقه برای لاغریه 😐😐😐😐 بعد اومدی اینجا اینجوری کامنت میذار ...

لطف کن اول به معنی حرف برس بعد به مردم گیر بده فکر کنم کلا کامل نخوندی کامنت من رو فقط هول هولکی ریپلی کردی یچیزی بگی😊

اره از روزای اول بهتر شده اولش جیغم درومد.  راستش چون چاقم کنترل کردنش واسم سخته. یعنی منم ی رو ...

آره حتما چرا که نه با اراده قوی،من شوهرم میافته دنبالم منم لا حلقه قر میدم و فرار میکنم آخرم همه بدنم‌کبود میشه

سلام عزیزم بعداز چند روز تاخیر بی بی چک و ازمایش خون نشون میده که مثبته؟؟

14 روز معمولا ولی ببیبی چک دقیق نیست من بببیم منفی شد ولی از مثبت

[QUOTE=126616470]14 روز معمولا ولی ببیبی چک دقیق نیست من بببیم منفی شد ولی از مثبت[/QUOTE

من ۴روزه عقب انداختم بی بی چک منفی ولی همش حس میکنم باردارم.سابقه نداشته هیچ وقت عقب بندازم

آره حتما چرا که نه با اراده قوی،من شوهرم میافته دنبالم منم لا حلقه قر میدم و فرار میکنم آخرم همه بدن ...

خخخ چ باحال شوهر من بهم میخنده میگه داری نابود میشی بسته 

من دور کمرم 85 دور شکم 105 دور ب اس ن 113 😫خیلی افتضاحم 

[QUOTE=126616470]14 روز معمولا ولی ببیبی چک دقیق نیست من بببیم منفی شد ولی از مثبت[/QUOTE من ۴روزه ...

ده روزم صبر کن حالا دوست داری باشی یا نه؟ 

اره خیلی واسه اینه تحمل ندارم

ای جانم انشالا مثبت میشه 

منم اون روزا همین حس و داشتم. برای بار دوم ای وی اف کرده بودم و انتظار روز ازمایش و میکشیدم بیبی منفی شد کلی گریه دو روز بعد از مثبت شد انگار دنیارو بهم داده بودن

ای جانم انشالا مثبت میشه  منم اون روزا همین حس و داشتم. برای بار دوم ای وی اف کرده بودم و انتظ ...

ممنون عزیزم.. خداحفظش کنه 🙏🙏🙏

خیلی دیر میره این روزا دیگه دارم عصبی میشم همش میگم نکنه پریود بشم