2777
2789
عنوان

بنظرتون فردا برم سونو؟؟؟

184 بازدید | 30 پست

دوستان من ۱۳ هفته و ۴ روز رفتم ان تی که توی ساکم دوتا جنین دیدن در کماله ناباوری، و احتماله جنسیتم بهم دادن، ولی گفت اگه می خای قطعی بدونی و ۱۰۰٪ بگم ۱۰ روز دیگه بیا که میشه فردا بنظرتون تو این اوضاع برم؟؟؟؟ 

خیلی فکرم درگیره

مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سونو دوازده هفته دارم باید برم از مجبوری،،ولی خیلی استرس دارم ولی جای تو باشم برا جنسیت نمیرم

شما سن بارداریت طبق چی ۱۲ هفته اس؟سونو یا اخرین پریودت؟من طبق سونو هنوز ۱۲ نشدم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
شما سن بارداریت طبق چی ۱۲ هفته اس؟سونو یا اخرین پریودت؟من طبق سونو هنوز ۱۲ نشدم

من دکتر م میگه الان سیزده هفتمه طبق پریود،،ولی هفته پیش رفت م آن تی گفت چرا حالا اومدی هنوز یازده هفته ای بینی بچه هنوز تشکیل نشده بود

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
من دکتر م میگه الان سیزده هفتمه طبق پریود،،ولی هفته پیش رفت م آن تی گفت چرا حالا اومدی هنوز یازده هف ...

بنظرت من کی برم؟طبق تاریخ پریود ۱۲ هفته و ۴ روزمه..طبق سونو سه شنبه ۱۲ هفته میشم.. تو دفترچه تاریخ سونو رو امروز زده(فردا رو هم نزده امروز زده)

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
بنظرت من کی برم؟طبق تاریخ پریود ۱۲ هفته و ۴ روزمه..طبق سونو سه شنبه ۱۲ هفته میشم.. تو دفترچه تاریخ س ...

خب چرا تاریخ زده نباید میزد،مال من خود دکتر سونو تاریخ زد،،سونو من آزاد بود گفت دفترچه کاری نمی کنه فقط نسخه دکتر و میخوایم که چی آزمون خواسته،،من بیمه تکمیلی م فردا باید یه فاکتور از منشی ش بگیرم

خب چرا تاریخ زده نباید میزد،مال من خود دکتر سونو تاریخ زد،،سونو من آزاد بود گفت دفترچه کاری نمی کنه ...

از بس دیوونه اس..بخدا غروب دیوونم کرد هر چی میگفتم ی چی میگفت واسه خودش...الان موندم چیکار کنم خواستم چن روز دیگه برم سونو ..ینی تاریخ داره دیگه نمیشه؟

یعنی قبلش تو سونوقلب نگفت یدونه قلب میزنع،

بله ۷ هفته رفتم گفت یه ساک و یه جنین ۱۳ رفتم گفت یک ساک و دوتا جنین

مامانیه پسره شیطون که به زودی قراره بشه مامانه ۳ تا پسر 😍😍😍😍خدایا منتظره معجزتم ❤️❤️❤️
از بس دیوونه اس..بخدا غروب دیوونم کرد هر چی میگفتم ی چی میگفت واسه خودش...الان موندم چیکار کنم خواست ...

نمی دونم والا حالا برو بنظرم نیازی نداره به تاریخ چون هزینه ش آزاده