دخترم ۲ ماه و نیمه ،نزدیک ۱ ماه و نیم که لپاش اینطوری شده ،دوبار دکتر بردم ولی خوب نشد ،پماد استریل چشمی زدم و ی کرم بیودرما ،بعضی روزا کمتر میشه ولی بعضی روزا بشدت زیاد میشه ک میخارونه و خون میاد ،لپ هاش زبر شده و انگار اب جوش ریختی،کسی بوده این تجربه رو داشته باشه،راه حلی هست ک کامل خوب بشه دلم کباب برا دخترم
ازاین پمادان ان دکترش نوشت شباموقع خواب یه لایه نازک باگوش پاکن بمال روصورتش سریع خوب میشه نگرانم نب ...
تایکمم بزرگ ترم شن هی بعضی موقع هامیزنن ولی شیش ماهگی به بعدهی بوسش کن هیچی نمیشه😍😘😘
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
اگزماس ولی نذار بدتر بشه پماد هیدرو کورتیزون و اتوپیکس ایروکس بزنی کم کم خوب میشه باید ببری دکتر حتما ی دکتر خوب ببر منم دخترم داشت ولی کمتر دوسه ماه طول کشید
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
همین ان ان وبزن سریع خوبش میکنه یعنی بخدا من چندتاپمادوامتحان کردم فایده نداشت بجزاون یعنی پماده روشب زدم صبح نصفشون رفته بود