دخترم ۲ ماه و نیمه ،نزدیک ۱ ماه و نیم که لپاش اینطوری شده ،دوبار دکتر بردم ولی خوب نشد ،پماد استریل چشمی زدم و ی کرم بیودرما ،بعضی روزا کمتر میشه ولی بعضی روزا بشدت زیاد میشه ک میخارونه و خون میاد ،لپ هاش زبر شده و انگار اب جوش ریختی،کسی بوده این تجربه رو داشته باشه،راه حلی هست ک کامل خوب بشه دلم کباب برا دخترم
. ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱 من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام ! زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم نمیشود😍
خواهر من نوزادیش اینجوری بود الان 13 سالشه هنوزم یکم تو ساق پاش هست حساسیت دارن این بچه ها اصلا نباید ببوسیشون دکتر پماد تریامسینولون استوناید 0/1 درصد داد هر موقع میزنه سریع خوب میشه
من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
شوهرت لپاش رو بوس میکنه؟اگه اره بخاطر موهای روی صورت همسرته.برادرزاده منم ایتجوری شد ولی کمتر
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤