2777
2789
عنوان

کپک زدن خیارشور😭

5766 بازدید | 16 پست

خانومای کدبانو من هرچی خیارشورازبیرون میگیرم نمیدونم چرا کپک میزنه تو ظرف شیشه ایی دردارم میزارم باز نمیدونم چرا کپک میزنه؟!!!هرسرسی کم میخرم ک اون خورده شه تازه بخرم ولی بعداز چندروز نگاش ک میکنم کلا کپک میشه میندازم دور😭😭😭😭راهکار لطفا😘😘😘

در سکوت کار کن، بگذار موفقیت خود سر و صداکند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای گرم میزاری دبع رو؟

عزیزم تو یخچال میزارم بعدشم تو دبه نیس خیلی کم در حد نیم یا ی کیلو میخرم تو ظرف شیشه ایی در دارم میزارم

من خیارشوردرست کردم توش خالی شده مثل شیلنگ خیاراشم تردوریزبود🤨🤨🤨

منم پارسال درست کردم توش خالی شد ولی طعمشون عالی بود بعد فهمیدم بخاطر این بود که توشو باید با میخ سوراخ میکردم

بذار تو یخچال با چنگک تمیز بردار با دست یا قاشقی که به مواد غذایی زدی خیارشور برندار

راس میگی من بعضی وقتا با دست یا قاشق برمیدارم یعنی علتش اونه؟!

اونایی ک بیرون درست میکنن کپک زدن  قبلش میشورن سر مشتری رو شیره بمالن ، من بعضی وختا خودم درست ...

میشه بگی چجوری درست میکنی؟!

یه دلیلشم اینه شاید شما برا خیار شوری که میگیری اب نمک درست نمیکنی. ابجوش سرد شده و نمک به حدی که دوسداری قاطی کن. خیارشوراتو بشور بذار ابش بره بعد داخل شیشه بریز و بذار یخچال من همیشه ازدبیرون کیلویی میخرم و همینطوری  نگه میدارم

یه دلیلشم اینه شاید شما برا خیار شوری که میگیری اب نمک درست نمیکنی. ابجوش سرد شده و نمک به حدی که دو ...

نه راستش من بدون اب از مغازه میگیرم همونجورم بدون آب میریزم داخل شیشه

اتفاقا حدس زدم. اول خیارارو بچین تو شیشه بعد اب نمک بریز و تا سر شیشه پرش کن. بعدم یخچال.

فدای تو امتحان میکنم امیدوارم ج بده😘😘😘😘