2777
2789
عنوان

ای یو ای مثبت

67491 بازدید | 46 پست

سلام دوستان کیا با ای یو ای باردار شدن میشه از علائمتون بگین و از کی شروع شدن من الان چهار روزه از ای یو ایم میگذره الان دو روزه هرچی‌میخورم چند ساعت بعدش دل پیچه میگیرم و ببخشید باید حتما شکمم کار کنه تا اروم بشم و اینکه همش کمرم درد میکنه مخصوصا اگه زیاد سرپا وایستم و نوک سینه هام هم دست میزنم میسوزن انگار زخم شدن میشه اگه کسی تجربه ایی داره کمکم کنه؟البته از روز ۱۷ پری روزی ۲ تا دوفاستون میخورم میشه اینا عوارض اون باشه

خدایا شکرت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کرده یبار ای یوای ولی مال من نگرف .اکثرا  ای یوای نمیگیره حالا انشالله مال تو برعکس شه .به علایم توجه نکن 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم

چیشد باردار بودی؟

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

انشأالله به حق حضرت زهرا مثبت ب باشه از این انتظار لعنتی خلاص بشی

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
انشأالله به حق حضرت زهرا مثبت ب باشه از این انتظار لعنتی خلاص بشی

انشالله خدا دامن همه منتظررو بزودی سبز کن به ماهم گوشه نگاهی بکنه دیگه خسته شدم

خدایا شکرت....

سلام منم اول اسفند آی یو آی کردم ۱۵ام باید آز بدم تمام این ۱۲روز کمر درد داشتم من قبل آی یو آی ۳تاامپول پی دی هوموگ زدم ویه امپول hcgشکمم دائم نفخ داره

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 

امروزم حالتهای پریودی دارم😢😢خیلیا میگن بارداریو پریودی شبیه هم علائمش 

دعا کنید مثبت باشم

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
امروزم حالتهای پریودی دارم😢😢خیلیا میگن بارداریو پریودی شبیه هم علائمش  دعا کنید مثبت باشم

انشالله عزیزم منکه روزای اولش مردم از کمردرد کافی بود یکم سرپا وایستم کمرم میسوخت یا درازکش بودم یا نشسته الان یکم بهترم واسه من ۲۱ اسفند ازمایش بتا نوشته انشالله که واسه هممون مثبته

خدایا شکرت....
امروزم حالتهای پریودی دارم😢😢خیلیا میگن بارداریو پریودی شبیه هم علائمش  دعا کنید مثبت باشم

شما چندتا فولیکول داشتی و اینکه مشکلتون چی بود ای یو ای شدی

خدایا شکرت....