سلام دوستان کیا با ای یو ای باردار شدن میشه از علائمتون بگین و از کی شروع شدن من الان چهار روزه از ای یو ایم میگذره الان دو روزه هرچیمیخورم چند ساعت بعدش دل پیچه میگیرم و ببخشید باید حتما شکمم کار کنه تا اروم بشم و اینکه همش کمرم درد میکنه مخصوصا اگه زیاد سرپا وایستم و نوک سینه هام هم دست میزنم میسوزن انگار زخم شدن میشه اگه کسی تجربه ایی داره کمکم کنه؟البته از روز ۱۷ پری روزی ۲ تا دوفاستون میخورم میشه اینا عوارض اون باشه
البته فک میکنم این علائم بخاطر داروها هم باشه شیاف هورمونی امپولای همورمونی بدنو تغییر میده خب
خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤
البته فک میکنم این علائم بخاطر داروها هم باشه شیاف هورمونی امپولای همورمونی بدنو تغییر میده خب
اما من با اسپرم اهدایی انجام دادم اصفهان دوبارم ای وی اف منفی داشتم من امپول hcg چار تا زدم دوتا امپول ازاد سازی تخمک روز سیزدهم زدم امیداارم ایندفعه نتیجه بگیرم
اما من با اسپرم اهدایی انجام دادم اصفهان دوبارم ای وی اف منفی داشتم من امپول hcg چار تا زدم دوتا امپ ...
انشاالله که واس تو میشه عزیزم
خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤
ارامش خیلی مهمه چیزی ک من ندارم تو اروم باش انشالله مامانی
من اکبرابادی انجام دادم اونجا دکترمشخصی نداره گروهی هستن روز آی یو آی من دکتر اشرفی بود انجام داد
دوستان خواستم تاپیک رو بدون نتیجه رها نکنم اومدم بگم که من سه روز قبل موعدم بی بی چکم هاله انداخت تا ...
مبارکتون باشه و سلامت بیاد در آغوشتون
۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.