2777
2789
عنوان

از همینجا میگم حلالت نمیکنم آهای خانومی که

| مشاهده متن کامل بحث + 2267 بازدید | 85 پست

همسایه از صدای حیغ و دادم اومدن پایین 

تازه اون خانوم با بی تفاوتی اومد بیرون و سگش رو دعوا کرد و قلادش رو از رو زمین برداشت و جمعش کرد 

تازه طلبکار هم بود که تو باید به ترست غلبه کنی 

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای میتونم حدس بزنم چیشد متاسفم عزیزم خیلی ناراحت شدم برات😢انشالله که دوباره دامنت سبز بشه فقط غصه نخور و استرس نداشته باش وقتی یه بار شده دوباره هم میشه مطمئن باش

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسایه از صدای حیغ و دادم اومدن پایین تازه اون خانوم با بی تفاوتی اومد بیرون و سگش رو دعوا کرد و قلا ...

چقد بیشعور بود میگفتی حامله م عوضی 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

بعد دو سه هفته از موعدت گذشتن باید بیبی چک خط پررنگ بندازه عزیزم نه هاله . از منم سه چهار ماه پیش همین جور بود رفتم آزمایش بعد دو هفته تاخیر بتا ۱۹ بود بعدم پریود شدم 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خدا بخواد شکایت کردین ازشون دیگه؟

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

تو دلم اومد ی نفرین بکنمش ولی گفتم درس نیس خدایش ظلمه ک درد اسی رو تجربه نکنه و سرش نیاد... 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

برام اب قند اوردن اب ریختن رو سر صورتم ولی اون سگ خیلی بد به من حمله کرده بود حتی تو دست صاحبش هم ار ...

خب؟؟؟

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

بعد دو سه هفته از موعدت گذشتن باید بیبی چک خط پررنگ بندازه عزیزم نه هاله . از منم سه چهار ماه پیش هم ...

دو تا زده بودم یکیش پررنگتر بود

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت