سلام دوستان کیا با ای یو ای باردار شدن میشه از علائمتون بگین و از کی شروع شدن من الان چهار روزه از ای یو ایم میگذره الان دو روزه هرچیمیخورم چند ساعت بعدش دل پیچه میگیرم و ببخشید باید حتما شکمم کار کنه تا اروم بشم و اینکه همش کمرم درد میکنه مخصوصا اگه زیاد سرپا وایستم و نوک سینه هام هم دست میزنم میسوزن انگار زخم شدن میشه اگه کسی تجربه ایی داره کمکم کنه؟البته از روز ۱۷ پری روزی ۲ تا دوفاستون میخورم میشه اینا عوارض اون باشه
شما چندتا فولیکول داشتی و اینکه مشکلتون چی بود ای یو ای شدی
ناباروری نامشخص همه چیمون خوب بود دوتامون فقط من pco بودم الان رفع شده
خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد ای یو ای بهت شیاف داده به من از دو روز بعدش روزی ۲ تا دوفاستون داده
اره شیاف داده ازهمون شب هرشب یکی،
من هم کمردرد زیاد دارم هم سینه هام ب شدت درد میکنه
الان بی بی چک زدم منفی شد،😢😢😢دکتر گفته ۱۵ام باید آز بدم دعا کنین برام
خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤