2777
2789
عنوان

ای یو ای مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 68844 بازدید | 47 پست
شما چندتا فولیکول داشتی و اینکه مشکلتون چی بود ای یو ای شدی

ناباروری نامشخص همه چیمون خوب بود دوتامون فقط من pco بودم الان رفع شده

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناباروری نامشخص همه چیمون خوب بود دوتامون فقط من pco بودم الان رفع شده

بعد ای یو ای بهت شیاف داده به من از دو روز بعدش روزی ۲ تا دوفاستون داده

خدایا شکرت....
بعد ای یو ای بهت شیاف داده به من از دو روز بعدش روزی ۲ تا دوفاستون داده

اره شیاف داده ازهمون شب هرشب یکی،

من هم کمردرد زیاد دارم هم سینه هام ب شدت درد میکنه

الان بی بی چک زدم منفی شد،😢😢😢دکتر گفته ۱۵ام باید آز بدم دعا کنین برام

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
بچه ها شما استراحت مطلق هستین؟ حموم میرین یا نه؟ من غذا درست میکنم خواهرمم ظرفا رو میشوره و جارو میک ...

من ۳ روز اول استراحت بودم ولی الان دیگه کارامو میکنم حمومم میرم فقط سعی میکنم چیز سنگین بلند نکنم و هی دولا راست نشم

خدایا شکرت....
اره شیاف داده ازهمون شب هرشب یکی، من هم کمردرد زیاد دارم هم سینه هام ب شدت درد میکنه الان بی بی چک ...

فک کنم زود بی بی زدی ....من فقط نوک سینه هام انگار زخم شدن درد داره و کمر دردمم میگیره ول میکنه انشالله که نتیجه میگیریم

خدایا شکرت....
من ۳ روز اول استراحت بودم ولی الان دیگه کارامو میکنم حمومم میرم فقط سعی میکنم چیز سنگین بلند نکنم و ...

منم همینطور چیزی سنگین بلند نمیکنم حمومم با اب ولرم میرم تا حموم بخار نداشته باشه

[QUOTE=127106214]سلام چطوری خوبی ازمایش دادی چیشد؟ 

سلام منفی شد 😢

شما علایم هم داشتی من هیچ علایمی ندارم

اره ازاولش کمردرد،سینه هامم بزرگ وحساس شده بود

همشم احساس خستگی میکردم