2777
2789
عنوان

چجوری بگم واسه برگه ی سلامت(پرده بکارت) نمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه برگه نه ولی حتما برو نوع پرده ت مشخص بشه واسه اتفاقات شب عروسی بدردت میخوره یه سری راهکار بهت میگه که بهتر بتونی کنار بیایی

همسرتم ببر به اونم توضیحات بده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خب برو

روزه شك دار ميخاي بگيري؟

چند روز پيش تو همين سايت يه دختره هم همين پيامو گزاشته بود كه شوهرم راضي شده كه نرم برگه سلامت بعدم حلقوي بوده الان حاملس و شوهرش هروز بهش شك ميكنه و ميگه بچه مال من نيست

بگو  پاره‌ پوره‌ شدم‌ ولم‌ کنین‌ دیگه‌ خلاص

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

فعلا هم عروسی ها تعطیله با این فرمون جلو بریم معلوم نیست تا کی ادامه داره.راستی اردیبهشت ماه رمضونه چطور میخوای عروسی بگیری

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد