2777
2789

بچم داره میره تو ۵ ماه رفلاکس هم داره میخوام این ماه غذای کمکی بهش بدم،میشه یا باید صبر کنم تا پایان ۶ ماه؟با چی شروع کنم فرنی یا لعاب برنج؟شماچیا میدین؟

خداجونم خودت مواظب پسرمو همسرم باش همیشه سالمو شاد باشن میسپارمشون به خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرنی اول بد حریر بادوم بدون شیر بد سوپ از ی قاشق شروع کن 

هر روز یه قاشق اضافه کنم؟

اره هرروز ی قاشق اضافه کن ن دیگ باید بدی اولا وزنش کم بود شش ماه دارو خورد الان ماشالا اضافه وزن دار ...

وقتی غذارو شروع کردی چجوری در طول روز میدادی یعنی چند وعده در روز و اینکه شیر چجوری بهش میدادی کمتر میدادی یا بیشتر؟ممنون میشم جواب بدی

وقتی غذارو شروع کردی چجوری در طول روز میدادی یعنی چند وعده در روز و اینکه شیر چجوری بهش میدادی کمتر ...

دوماهش بود ک فهمیدیم رفلاکس داره دکتر گفت از پنج ماهگی فرنیو شروع کن س وعده از قاشق مربا خوری شروع کردم بد تا ی پیاله کوچولو گفت بد ی هفته دیگ سوپ بده بدون ادویه واینا اصلا نزن اینم از ی قاشق تا معدش عادت کنه شروع کردم بد حریر بادوم بدون شیر چون رفلاکسیا تا یسالگی نباید بیسکویت یا لبنیات بخورن  شیر خشک میدادم هر هشت ساعت یبار بزور میخورد ولی بد دوماه ک دارو هاشو شروع کرده بود تن تن میخورد

دوماهش بود ک فهمیدیم رفلاکس داره دکتر گفت از پنج ماهگی فرنیو شروع کن س وعده از قاشق مربا خوری شروع ک ...

عزیزم اولین سوپ چجوری باید باشه دخترمن شیش ماهشه یه هفته س فرنی میدم نمیدونم بعدش چجوری باچی شروع کنم

عزیزم اولین سوپ چجوری باید باشه دخترمن شیش ماهشه یه هفته س فرنی میدم نمیدونم بعدش چجوری باچی شروع کن ...

جو رشته سبزی  فعلا اینا چون من از پنج ماهگی دادم این س تا بود ولی تو میتونی هویجو سیب زمینی هم اضافه کنی حریر بادومم بده بدون شیر حتما وزن بگیره 

دوماهش بود ک فهمیدیم رفلاکس داره دکتر گفت از پنج ماهگی فرنیو شروع کن س وعده از قاشق مربا خوری شروع ک ...

واسه زیاد شدن اشتهاش دارو میدادی؟

جو رشته سبزی  فعلا اینا چون من از پنج ماهگی دادم این س تا بود ولی تو میتونی هویجو سیب زمینی هم ...

میشه طرز درست کردن حریربادومو بگی؟

واسه زیاد شدن اشتهاش دارو میدادی؟

ن شربتای مخصوص رفلاکسو میدادم دکتر گفت بد دوماه شروع میکنه ب خوردن بد س ماه نق زدنش تموم میشه اروم میشه کلا نق میزد دختر من شش ماه تموم دارو هاشو دادم با رژیم غذایی و خیلی مراقبت های دیگ حتی الان یدونه شربتشو میدم چون رفلاکسیا رودشون خیلی حساسه یدونشو گفته فعلا بده شیر خشک ar گفت تت یسالگی بده بهتره اگ خونت کرجه ادرس دکترشو بدم برو خدا خیرش بده خیلی خوبه