2777
2789

یه پسره هست که دکتره بعد خونشون تهرانه یه برادر با یه خواهر هم دارع یه عمو هم دارع که تویی شهرستان زندگی میکنه بعد دخترعموش کنکور میده و پزشکی تهران قبول میشه بخاطر همین با خانوادشون جمع میکنن که واسه ثبت نام دختره برن خونه عموش تهران دختره هم که قبلا پسرعموش رو دوس دارع خوشحال میشه بعد که میرن تهران پسره زیاد به دختره اهمیت نمیده ولی خیلی دوسش داره بعد تموم اتاقش هم عکس دخترس و نمیزارع دختره پا بذارع تو اتاقش بعد تز اتفاقای زیادی که میوفته پسرو دختره بهم مییرسن

مردم دوستم ازم میخوادش هرچی میگردم پیداش نمیکنم

واقعا دغدغه م تو حلق خودم😐

مرسی ازتون😽

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رمان زیاد خوندم ولی اینو خونده باشمم یادم نمیاد😊

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

پیدا کردنش کاره حضرت فیله😅

من یه رمان خوندم اسمش روز حسرت بود باهاش زااار زدم اینقدر گریه کردم خیلی قشنگ بود اما نمیدونم چرا الان بعد از 8-9سال توی نت سرچ میکنم پیداش نمیکنم😢( کتابشو قبلا خوندم)

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐
۸_۹ سال یه ذره کم نیست احیانا😐💔؟😹

یه کتاب خوندم اسمش در امتداد حسرت بود اونو پیداش کردم توی نت اما اینو پیدانکردم(خیلی از کتابای قدیمی توی سایت عست مثله بامدادخمار و ...)

رمان خواستی بخونی رمانهای پگاه رو بخون چرت و آبکی نیست

تیکر تولدمه ✌💜💛😍                                 ایندفعه بترکم باید به شماره فامیل متوسل بشم😐