2777
2789
عنوان

بیمه دانا

9348 بازدید | 50 پست

خانوما من دفتر بیمه دارم اگر سوال و کار بیمه ای دارین در خدمتتونم با شرایط اقساطی بدون پیش پرداخت بدون سود  

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

با طرح مهر دانا

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما بیمه تکمیلی دانا هستیم..برا ازمایش ژنتیک هم هزینه میده ؟قبل بارداری ازدواج فامیلی هستیم...م ...

بستگی به قراردادتون داره اگه پوشش داشته باشین بله حتما پرداخت میشه عزیزم

سلام درباره بیمه عمر میشه توضبح بدین شرابطش چجوریه چه مزایایی داره

طرح ارمغان زندگی و طرح فرزندان دانا داریم که بسیار عالیست . توضیحشان را تک تک برات می گذارم عزیزم

*بيمه عمر جامع ارمغان زندگي

بيمه عمر جامع ارمغان زندگي بيمه دانا پاسخ مناسبي به تمامي نيازهاي بيمه گذاران محترم است. در اين نوع بيمه نامه علاوه بر بهره مندي از سود سرمايه گذاري مناسب ، بيمه شده ميتواند از پوشش هاي متنوع بيمه اي نيز برخوردار گردد.

مزايا :

مزاياي سرمايه گذاري

1) تضمين سود سرمايه گذاري در بلند مدت

2) پرداخت وام از محل اندوخته به بيمه گذار بعد از 2 سال

3) امكان بازخريد نمودن بيمه نامه

4) امکان برداشت از محل اندوخته بیمه نامه

5) پرداخت اندوخته بيمه نامه به صورت يكجا يا به صورت مستمري در پايان مدت بيمه نامه به استفاده كننده

6) پرداخت سود مشاركت در منافع

مزاياي بيمه اي

1) پرداخت سرمايه بيمه به استفاده كننده در صورت فوت بيمه شده به صورت يكجا (علاوه بر اندوخته)

2) پرداخت سرمايه فوت ناشي از حادثه تا چهاربرابر سرمايه بيمه عمر (علاوه بربند يك)

3) معافيت از ادامه پرداخت حق بيمه در صورت ازكار افتادگي كامل و دائم بیمه شده

4) پرداخت سرمايه بيمه تعيين شده در صورت نقص عضو جزئي، کلی و دائم ناشي از حادثه

5) پرداخت هزينه هاي درمان بيماريهاي خاص شامل: سكته قبلي، سكته مغزي، سرطان، پيوند اعضاء و عمل جراحي كرونر قلب باز (معادل 30% سرمايه بيمه عمر )

6) پرداخت هزینه پزشکی ناشی از حادثه

7) پرداخت مستمری درصورت از کار افتادگی کامل و دائم بیمه شده

ساير مزايا

1) بهره مندي از معافيت هاي مالياتي

2) پرداخت حق بيمه به روش هاي يكجا، ساليانه و اقساط : شش ماهه ، سه ماهه و ماهانه

3) امكان افزايش سرمايه بيمه براي رفع اثرات تورم و جبران كاهش قدرت خريد بيمه گذاران.

4) امكان تبديل سرمايه بيمه نامه به بيمه مستمري

5) امكان انتخاب سرمايه بيمه عمر و صدور بيمه نامه تا سقف 000ر000ر000ر4 ريال .

6) امكان صدور بيمه نامه بدون انجام معاينات پزشكي

7) امكان صدور يك بيمه نامه براي تمامي اعضاء خانواده ( بيمه نامه ارمغان خانواده )

8) امكان حفظ پوشش هاي بيمه اي از محل اندوخته ، در صورت عدم ادامه پرداخت حق بيمه توسط بيمه گذار

ادامه توضیح بیمه ارمغان زندگی:

مدت بیمه نامه :

مدت پرداخت ( حق بیمه ) : طبق نظر بیمه گذار ( عموما مطابق با مدت بیمه نامه )

مبلغ سپرده اولیه : مبلغ واریزی توسط بیمه گذار در ابتدای قرارداد و می تواند صفر باشد

نحوه پرداخت ( حق بیمه ) :

مبلغ هر قسط : بر اساس توانایی مالی بیمه گذار از حداقل 30 هزار تومان

درصد رشد حق بیمه :

اطلاعات بیمه شده

سن بیمه شده : ( مدت بیمه نامه به اضافه سن بیمه شده نباید از 70 سال بیشتر باشد )

اطلاعات پوششهای تکمیلی بیمه ارمغان زندگی

پوشش عمر : سرمایه از 10 تا 30 برابر حق بیمه سالانه و حد اکثرتا مبلغ

000 4000000 ریال

درصد رشد ( پوشش عمر ) : حد اکثر20 درصد

پوشش حادثه : از یک تا چهار برابر سرمایه پوشش عمر و حد اکثرتا مبلغ 4000000000 ریال (400میلیون تومان) از سن 4 تا80 سال

پوشش نقص عضو : جزئی ، کلی و دائم ناشی از حادثه معادل 100% سرمایه فوت و حد اکثر تا مبلغ 2000000000 ریال(200میلیون تومان)

پوشش امراض خاص : حد اکثر تا 30 درصد سرمایه پوشش فوت و تا سقف 300000000 ریال(30 میلیون تومان)

پوشش هزینه پزشکی : ناشی از حادثه ، حد اکثر تا 10 درصد سرمایه فوت

پوشش معافیت به هر علت : معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کار افتادگی کامل و دائم به هر علت

پوشش معافیت به علت حادثه : معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کار افتادگی کامل و دائم ناشی از حادثه

پوشش درآمد از کار افتادگی به هر علت : تا پایان مدت بیمه نامه و ضریب یک تا سه برابر آخرین حق بیمه پرداختی

پوشش درآمد از کار افتادگی به علت حادثه : تا پایان مدت بیمه نامه و ضریب یک تا سه برابر آخرین حق بیمه پرداختی