2777
2789
عنوان

بیمه دانا

| مشاهده متن کامل بحث + 9349 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا من میخوام با ماهی پنجاه تومن شروع کنم میشه درباره توروم هم میگین

با توجه به اینکه بیمه عمر قراردادی بلند مدت و برای بهره‌برداری و رسیدن به سود مطلوب نیازمند حداقل 5 سال زمان است، جهت جلوگیری از کاهش ارزش پول در طی این مدت زمان، بیمه‌گزار باید هر ساله مبلغی را به حق بیمه خود اضافه کند. این مبلغ اضافه به انتخاب بیمه‌گزار تا 20 درصد از مقدار آخرین حق بیمه پرداختی وی است.

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
امکان تبدیل سرمایه بیمه نامه به بیمه مستمری یعنی چی؟

یعنی در پایان قرارداد, اندوخته خود را به صورت حقوق ماهیانه دریافت می کنید عزیزم

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
یعنی در پایان قرارداد, اندوخته خود را به صورت حقوق ماهیانه دریافت می کنید عزیزم

نه میخوام باز کنم اما نمیدونم کدوم شرکت بیمه باز کنم میخوام ببینم میتونین الان دسترسی دارین بهم بگین با سرمایه فوت یه میلیون با ماهی پنجا هزار تومن سی ساله چقدر میشه

طرح فرزندان دانا چهار پوشش بیشتر از ارمغان زندگی داره که براتون میزارم

نه میخوام باز کنم اما نمیدونم کدوم شرکت بیمه باز کنم میخوام ببینم میتونین الان دسترسی دارین بهم بگین ...

الان سیستم ندارم عزیزم برات حساب میکنم بهت خبر میدم البته یه درصد باید برای رشد حق بیمه و سرمایه تعیین کنی. که من نرمالش رو برات در نظر میگرم گلم 

یه مورد میتونین نشون بدین پرداختی چقد سود دهی چقدره

الان سیستم ندارم فردا صبح حتما یک نمونه برات میزارم گلم 

نه میخوام باز کنم اما نمیدونم کدوم شرکت بیمه باز کنم میخوام ببینم میتونین الان دسترسی دارین بهم بگین ...

عزیزم من سنت رو نمیدونم و اینکه چه پوشش هایی رو می خواهی برای همین فرضی سنت رو 20 در نظر گرفتم و بدون پوشش پرشکی که عکس 

گرفتم و می زارم برات