2777
2789
عنوان

بیمه دانا

| مشاهده متن کامل بحث + 9351 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان می توانید بروید به پرتال بیمه دانا در قسمت بالای صفحه دانا یار را انتخاب کنید و بروید به استعلام نرخ بیمه عمر ارمغان و با هر شرایطی که دارید خودتان استعلام بگیرید

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
یه مورد میتونین نشون بدین پرداختی چقد سود دهی چقدره

عکس یک مورد رو گذاشتم عزیزم

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

4 پوشش اضافی بیمه فرزندان دانا:

پرداخت مستمری در صورت فوت بیمه گذار و معافیت از پرداخت حق بیمه تا پایان قرارداد و پرداخت مستمری در صورت از کار افتادگی بیمه گذار و معافیت از پرداخت حق بیمه تا پایان قرارداد

هر سوالی داشتید عزیزان در خدمتم

سلام میشه جواب منو بدید میخوام کارمند بیمه دانا بشم چه چیزای باید خیلی بلد باشم 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
سلام میشه جواب منو بدید میخوام کارمند بیمه دانا بشم چه چیزای باید خیلی بلد باشم 

سلام عزیزم شما باید روابط عمومی بالا و بیان خوب و اینکه کار با نرمافزار بیمه رو یاد بگیری همین 

سلام عزیزم شما باید روابط عمومی بالا و بیان خوب و اینکه کار با نرمافزار بیمه رو یاد بگیری همین 

ایم نرم افزارش چیه

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه

[QUOTE=197484006]ایم نرم افزارش چیه[/QUOT

فناوران

ادامه توضیح بیمه ارمغان زندگی: مدت بیمه نامه : مدت پرداخت ( حق بیمه ) : طبق نظر بیمه گذار ( ع ...

ببخشید بیمه ی دانا خواهرم داره فرهنگیه.

من شغلم ازاده .هرجا هم کار میکنم بیمه نمیکنن.دنباال بیمه ای هستم که بازنشستگی داشته باشه هزینه ای هم که هرماه میدم خیلی زیاد نباشه چون قسط دارم نمیتونم نهایت نهایتش بیشتر از پونصد نباشه.بیمه ی دانا میشه؟

کاربر قدیمی29 /1397     shm1991