2777
2789

آبدار چی محل کار ما روزی ۲ بار چایی میده و صبحانه شیر و کیک و ناهارم از بیرون واسمونومیگیره و میاره و میگه بیایید بالا کوفت کنید🙄🙃🙃🙃

در قحطی نیشابور ،چهل شبانه روز در شهر گشتم،نه در هیچ مکانی صدای اذانی بود،نه درِ هیچ مسجدی گشاده...آنجا دانستم که نام اعظم خداوند "نان" است.     مصیبت نامه عطار نیشابوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شستن لیوان و دادن چای نهایتا ۴ بار در روز،اگه کسی از همکاران دسری چیزی هم بیاره آبدارچی سرو می‌کنه ظرفاشم میشوره 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

درود؛

ما خیلی براشون احترام قائلیم، مثل یه انسان بزرگوار

بخاطر همین واقعا زحمت میکشن، تقریبا همه کار ...

شست و شو، چای و قهوه و انواع نوشیدنی ها، حتی خوراکی هایی که خودشون درست میکنن، نظافت همه جا، هرچقدر که لازمه، ظرف، غذا، رسیدن به گلدون ها، تا این حد مسئولیت پذیر شدن که شیشه ها همیشه تمیزه ...

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
چای که همیشه هست . صبحانه هم داریم . دو روز در هفته هم صبحانه پختنی خود همکارا میارن . دیگه کیک و شیرینی و خرما هم سعی میکنم همیشه باشه
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام