2777
2789
عنوان

پدرای شما😥😥😥😥👎👎👎

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 58 پست

بوس وبغل عید ب عید یامناسبت هاسفررفتنی اینا و خیلی باهاش راحتم عاشقشم تنهاتکیه گاهمه بااینکه خیلی خشن و جذبه داره جلوشم هرجور دلم بخواد میپوشم وجودش بهم اعتمادبنفس میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم  کلا منو تشویق نمیکرد...همیشه داداشمو بالاتر از من میدید😥 الانم همینطوره...

بی خیال بابا

۹۹ درصد مردای قدیم همینن، برو خدا رو شکر کن پدر بدی نبوده. اونا با تربیت و ،رز فکر صد سال پیش والدین خودشون بزرگ شدن

پدرشوهر من یه آدم مستبد و دیکتاتوری بوده، دقیقا همین حجاب بگیر و اینا همه رو دختراش جلوش داشتن. اون اوایل ازدواج شوهرم محبتای پدرم به من یا خواهرمو میدید یا راحت بودن ما یا اینکه نطر خودمون رو میگفتیم کامل حس میکردم که شاخاش دراومده. اون خدا بیامرز به پسراشم مستقیم محبتی نمیکرد. اما اگه بدونی بچه هاش چجوری قدردانش بودن و میپرستیدنش...

آدم باید عاقل باشه، اونا میفهمیدن که پدرشون یه مرد ۶۸ ساله با روحیات قدیمیه، همین طبکی بزرگ شده اما قطعا دوستشون داره

ن بابای منم بغلم نکرده بوس نکرده منم خجالت میکشم حتی پیشش بشینم ..خیلی بده😔😔خیلی دوس داشتم با بابا ...

دیروز خونم بود ی کیلو میوه گرفته بود

بعد گفت اصلا شما خونتون میوه میخرییییین؟

گفتم اره با جعبه میگیرم...

گفت منکه ندیدم

ینی خرد شدم لحنش خیلی بد بود

چایی ریختم فقط نصفشو خورد...

میره طبقه بالای خونم میگه واه واه این چ وظعشه چندسششسش

خوبه میدونه دوتا نی نی شیطون دارم و نمیرسم زیاد کار کنم.....

پسرم ۴ سالشه گاهی چنان با غضب نگاش میکنه دلم میخاد بکشمش😥😥😥

لعنت بهش

باید تکیه گاهم باشه

اما با وجودش فقط قلبم درد میگیره😣

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
دیروز خونم بود ی کیلو میوه گرفته بود بعد گفت اصلا شما خونتون میوه میخرییییین؟ گفتم اره با جعبه میگ ...

😔😔ای بابا

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
بی خیال بابا ۹۹ درصد مردای قدیم همینن، برو خدا رو شکر کن پدر بدی نبوده. اونا با تربیت و ،رز فکر صد ...

عزیزم من همیشه سعی کردم نزدیکش بشم..اما نمیشه..

فقط اخم میکنه پیرم نیست کلا ۵۰ سالشه

دوتا بچه ایم فقط

.محبتایی ک به داداشم میکنن حتی نصفشم برا من نمیکنن😣😣

خیلی دلم گرفته...

بخدا قلبم درد میکنه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
عزیزم من همیشه سعی کردم نزدیکش بشم..اما نمیشه.. فقط اخم میکنه پیرم نیست کلا ۵۰ سالشه دوتا بچه ایم ...

میدونم عزیزم، قدیمیا همشون پسرین، چیز جدیدی نیست

مادربزرگم یه عمری به مامانم گفته مرد یه دستو یه پا نداشته باشه از رنش سره اما کاراش با مامان منه، همه محبتاش واسه پسراش!! مامانم بنده خدا لجش میگیره اما میگه این آدم عقلش همینقدره، من که نباید به اون نگاه کنم. میدونم منم دوست داره اما از بچگی همینا رو تو سرش کردن. عوض بشو نیست

فازت چیه؟ سوال پرسیده ها سه تا علامت سوال و ندیدی؟ قصدش مقایسس

جدا که خدا به بعضیا عقل درستی نداده

الان یکی بیاد بپرسه میخوام خودمو با گاز خفه کنم راهش چیه شما جوابش رو میدی چون سوال پرسیده؟!

جدا که خدا به بعضیا عقل درستی نداده الان یکی بیاد بپرسه میخوام خودمو با گاز خفه کنم راهش چیه شما جو ...

تقصیر نداری عادت کردین به بدبختی و زجر کشیدن و ناله کردن متاسفانه. اگرم کسی مشکل نداشته باشه ناراحت میشید.وقتی یه زن سوال میپرسه عقل داره از رو عقل پرسیده. من به عنوان شخص بالغ نگاه میکنم . ریپلایم نکن من با شما حرفی ندارم.

روانشناسی کودک

پدر من تا 16سالگیم خیلی خوب بود مادرمم خوب بود اما از بعدش دیگه نبودن که برام کاری کنین 😔

عزیزم هر چی باشه حداقل پدر داری مادر داری وجود دارن و نفس میکشن سعی کن فقط بسازی اگر از دستشون بدی نابود میشی 

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺