2777
2789
عنوان

پدرای شما😥😥😥😥👎👎👎

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 58 پست
تقصیر نداری عادت کردین به بدبختی و زجر کشیدن و ناله کردن متاسفانه. اگرم کسی مشکل نداشته باشه ناراحت ...

ﺍﻣﯿﺮﺍﻟﻤﻮﻣﻨﯿﻦ ﻋﻠﯽ ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ فرمودند: در حضور هفت گروه، هفت کار را مخفی کن تا سعادتمند گردی :

1. ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﻓﻘﯿﺮ، ﺩﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻝ ﻭ ﻣﻨﺎﻟﺖ ﻧﺰﻥ.

2.  ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﺑﯿﻤﺎﺭ، ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﺧﺶ ﻧﮑﺶ.

3. ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﻧﺎﺗﻮﺍﻥ ، ﻗﺪﺭﺕ ﻧﻤﺎﯾﯽ ﻧﮑﻦ.

4.  ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻏﺼﻪ ﺩﺍﺭ، ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﻧﮑﻦ.

5.  ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺯﻧﺪﺍﻧﯽ، ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺍﺕ ﺭﺍ ﺟﻠﻮﻩ ﻧﻤﺎﯾﯽ ﻧﮑﻦ.

6. ﺩﺭ ﺣﻀﻮﺭ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺑﯽ ﺑﭽﻪ، ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯾﺖ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻧﮑﻦ.

7.  ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﯾﺘﯿﻢ ﺍﺯ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﻧﮕﻮ. (ﭼﻮﻥ ﺳﻮﺯ ﺩﻝ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺯﻭﺩﯼ ﺳﺮﺩ ﻧﻤﯿﺸﻮﺩ).

عاقبتت بخیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا اینکارا رو نمیکنه اخموئه دعوا میکنه بد حرف میزنه ولی میدونم که دوستم داره و پشتمه خدا همه پدرها رو حفظ کنه برای بچه هاشون و پدرهای آسمانی رو هم رحمت کنه. 

💙از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی💙

بابای من مثلا کنکور قبول شدم خیلی ذوق کرد بوسم کرد . قبلنا هر شب که میخواستم بخوابم بوسش میکردم و میخوابیدم ولی از ۱۵ سالگی به بعد دیگه روم نمشید، الانم مثلا تولدم تولدش روز پدرو اینا روبوسی میکنیم ولی بابای من خیلی احساسیه نمیتونه بروز بده،چندسال پیش اپاندیس گرفتم بابام اینقدر گریه میکرد 

پدرشوهرمن دختراش ازدواج کردن ولی چنان بوس وبغلشون میکنه مث بچه ها براشون شعر میخونه من خیلی خوشم از ...

اره پدر شوهر منم خیلی دختراشو دوست داره....۵ تا دختر داره ک کوچیکترینشون۳۰ سالشه اما یبار یکیش مریض شده بود بخدا سرشو گذاشت رو پاش انقدر باهاش ارووووم حرف زد و نازش کرد که خوابید😭😭😭

اونوقت من تو ۱۷ سالگی سزارین شدم پدرم باهام دستم نداد.....خییییلی سگ جونم نمیدونم چرا مریضی چیزی نمیگیرم😭

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

من بابام خیلی خشن بود خیلی مدام مشتاش گره کرده بود یه بار اندازه یه دقیقه نتونستم باهاش دردودل کنم اما خودم احساساتی بودم مدام میرفتم بغلش میکردم میبوسیدمش روشو برمیگردوند من صورتشو میبوسیدم دستاشو مشت میکرد میبوسیدم از راه میومد میبوسیدمش اخ که چقدر دلم تمگ شد براش رو تخت بیمارستان بود اب براش خوب نبود دکتر اجازه نداده بود از صبح قطره ای اب بخوره بهمون ناسزا میگفت اب بدین بهم میگفتم بابا داداش رفته اب بیاره داداشم میرفت بیرون اشک میریخت میومد تو من میرفتم میگفتیم من رفتم اب بیاره بخدا اسی بذار باشه برو ببوسش برو بهش محبت کن من وقتی رفت سوخت توسردخونه فقط بوسیدمش گفتم بابا من از بوسیدنت سیر نمیشم خواهرام همش میگن حسرت میخوریم کاش ما به اخمبابا نگاه نمیکردیم کاش به اخلاقش توجه نمیکردیم میرفتیم کنارش 

بابای من مثلا کنکور قبول شدم خیلی ذوق کرد بوسم کرد . قبلنا هر شب که میخواستم بخوابم بوسش میکردم و می ...

خوش بحالت...

تو سن کم دوتا سزارین داشتم،پدرم باهام دستم نداد...

فقط بخاطر مردم اومد بالاسرم بعدم رفت...

شوهرم ماشین نداشت و رفته بود ماشین بیاره،

منم زائو بودم سر پا واستادم یه تعارف نزد بیا بشین ببرمت خونه😭

فک کن بچه ب بغلت تو بیمارستان ...تنها.........

بابا ها کلا نمیتونن ابراز کنن محبتشونو ، خودت باید کمی بهتر رفتار میکردی

من همیشه احترامشو داشتم و دارم...

ولی پدرشوهرمو ک مبیبینم،یا مثلا باباهای بقیه رو میبینم دلم اتیش میگیره..

جالب اینجاس مادرمم اینطوریه...

فقط عاشق داداشمن😭

نزدیکش شو خوب میشه باوور میکنی منو که میدید بس که لوس میکردم خودمو براش گل از گلش مشکفت ولی من از نگاهش میفهمیدم از اینکه هروقت  هنوز زنگ نزده در خونه من بود که بچه مو ببره که من کلاس داشتم

یه راهکار بهت میدم نترس برو انجام بده بعد اروم میشی عذاب وجدان هم نداشته باش از انجامش بگو بابا من ازت متنفرم من حق دارم ازت متنفر باشم دوستت دارم متاسفم لطفا مرا ببخش سپاسگذارم بعد بشین تنهایی حرفاتو باهاش بزن باور کن کاینات حرفاتو به گوشش میرسونه بعد روابطتون بهتر میشه بهت قول میدم

پدرمنم هیچ کدوم ازاون کارارونکرده

چیزعجیبی نیس.خیلی بدنگاه نکن ب اطرافیانت

یکی عزدوستام جلوباباش ب تاپ میبود

یکی ازدوستای دیگم جلوباباش بامانتووروسری

ولی میگه اصلا ازباباش سراین قضیه شاکی نبود

کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن