2777
2789
عنوان

پدرای شما😥😥😥😥👎👎👎

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 58 پست

حاضرم پدرم هیچ کدوم از این کارها رو انجام نده ولی زنده باشه  

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

... قلبم درد میکرد خجالت کشیدم پیشش بیان کنم... وقتی عروس شدم برام دعای خیر نخوند.. تو فیلممونم ه ...

من حتی عروسیم نیومد

جهاز نداد

از همه چیز که بگذریم 😊‌همین زندگی میماند و یک لیوان چای☕️واسه دوباره مامان شدنم دعام کنید سه تا سقط داشتم خیلی دوست دارم اگه خدا خواست ی دختر بده بهم درست شبیه پسرم 👩‍👧‍👦🥺😔

بوس و بغل بچه تر بودم اره ولی بزرگتر شدم نه دیگه، هم خودم خجالت میکشیدم هم حس میکردم مامانم حس بدی داره😑

نوازش مو و اینام نه بابا، تو این فازا نبود

منم از جانب پدر کمبودایی داشتم اما ادم محکمیم، بچگی دیگه تموم شده قرار نیست واسه جرایانت بچگی بزرگسالیم خراب کنم

همینکه هست قدرشو بدون خودت برو ببوسش بزار اونم عادت کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بخاطر اینکه پیشش لباس بسته میپوشی اعتماد بنفستو ازت گرفتو شوهر کردی؟😐 والا بابای منم همینجوریه کلا ...

نه گلم 

کلا منو تشویق نمیکرد...همیشه داداشمو بالاتر از من میدید😥

الانم همینطوره...

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
از وقتی به دنیا آمدم یادم نیست بابام نازم کرده باشه حالا عیدی چیزی هم باشه من اونو بوس میکنم اون اصل ...

اره منم کتک میزد....

الانم ک الانه هیچ حسی رو من نداره 

عین یتیما بودم و هستم

من بابام هر وقت میاد خونم میپریم بغل هم قربون صدقه و بوس . خدا بهش عمر بده بابام همیشه پشتمه شوهرم و خانوادش احترام خاصی براش قائلن چون میدونن من ناراحت بشم بابام زمین و زمان و بهم مبریزه

روانشناسی کودک

ن بابای منم بغلم نکرده بوس نکرده منم خجالت میکشم حتی پیشش بشینم ..خیلی بده😔😔خیلی دوس داشتم با بابام دوس بودم

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
همینکه هست قدرشو بدون خودت برو ببوسش بزار اونم عادت کنه

عمرا‌....

ازش متنفرم...

جلو همه خردم میکنه....

ازم عین خاله زنکا ایراد میگیره..منم کرده عین خودش