2777
2789
عنوان

دخترم همش شلوارش را درمیاره جلو همه چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3578 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر سرمایی هستیم که دوتا دوتا شلوار میپوشیم 

آخه دختر همسایه ما هم کوچیکه و اینکارو میکنه ولی خب باباش جلوش کلا لخته و فقط یه شورت بدون پاچه داره، نگید من از کجا میدونم یه بار مامانش گفت..... 

آخه دختر همسایه ما هم کوچیکه و اینکارو میکنه ولی خب باباش جلوش کلا لخته و فقط یه شورت بدون پاچه داره ...

شوهر منم تابستونا کلا اینجوریه😁😁😁با پسرم دوتایی لخت میکنن فقط یه شورت دارن قربونشون برم😍😍😍

اینو چند بار تو نینی سایت تعریف کردم بازم میگم😁من یادمه حدود 3 سالم بود پسر عموم خونمون بود من به مامانم گفتم جیش دارم مامانم اشپز خونه بود گفت الان میام یهو شلوارمو دراوردم بدون شرت لخت وایستادم وسط خونه جلو پسر عموم  منتظر که مامانم بیاد منو ببره دسشویی😐پسر عموم هی میگفت یلداااا برو شلوار بپوووش من میگفتم نمیخوااااااام😀😀الان من 20 سالمه پسر عموم 30 سالش😀میبینمش اب میشم میرم تو زمین میکم خدایا اون صحنه رو یادش نمونده باشه😂😭

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

اون دیگه از پوشک خسته شده از الان دیگه پوشک نکنه منظم ببر دستشویی جیش بگیر از یه ربع به یه ربع شروع کن تا تایم پر شدن مثانش دستت بیاد بعد کم کم یادمیگیره. فرشاتم جمع کن تا کثیف نشه اگه یه لحظه به شلوارش جیش کرد. تا عید ایشالا یاد میگیره، شبا هم یکی دوبار ببرش دستشویی. زیرشم چیزی بنداز که نشت نکنه اگه جاشو خیس کرد.

شوهر منم تابستونا کلا اینجوریه😁😁😁با پسرم دوتایی لخت میکنن فقط یه شورت دارن قربونشون برم😍😍😍

هرکسی روش زندگیه خودشو داره، ولی من زیاد نمیپسندم بنظرم یه حریم هایی باید رعایت بشه، مخصوصا بین پدر و دختر و مادر و پسر، البته قصدم انتقاد به شما نبود فقط نظرمو گفتم 😘