2777
2789
عنوان

دخترم همش شلوارش را درمیاره جلو همه چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3578 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزند شما در مرحله تناسلی قرار داره یعنی از لمس و نگاه کردن آلت تناسلی اش لذت میبره و دوست داره عورت ...

تا حالا دعواش نکردم میترسم تازه لج کنه بی تفاوت فقط دوباره میپوسونم ولی دست به خودش نمیزنه به نظرت میخاد بسناسه اندامشو 

فرزند شما در مرحله تناسلی قرار داره یعنی از لمس و نگاه کردن آلت تناسلی اش لذت میبره و دوست داره عورت ...

اینو از کجات در اوردی🥴

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
چه بامزه  میشه.بچه ها از این کارای عجیب زیاد میکنن من بچه بودم میرفتم دستشویی باید شلوارمو دم د ...

داداشم تا شش هفت سالگی اینجوری بود

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

استارتر عزیز دختر منو لایک می کنین تو مسابقه عکاسی من جز شما نی نی سایتی ها کسی رو ندارم براتون صلوات میفرستم 😘😘😘https://www.instagram.com/p/B8_RSDFhndY/?igshid=11me70t3t010b

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘

پوشک‌اذیتش‌میکنه‌مبخواد‌راحت‌باشه

یه سریا‌یه حرفایی‌زدن😑

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم