2777
2789
عنوان

دخترم همش شلوارش را درمیاره جلو همه چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3575 بازدید | 73 پست
😂😂😂😂😂😂واااای فکرشو بکن اگه یادش باشه😂😂😂😄🙈🙈🙈🙈

خاک تو سرم😂😂😂😭😭😭

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شورت آموزشی هم بخر براش خیلی کمکت میکنه ، نمیذاره زیاد کثیفی به بار بیاد، مخصوصا موقع پی پی کردن خیل ...

ممنون عزیزم ایشالا بعد عید میگیرم از پوشک فعلا که دارم از شیر میگیرم 

اصلا شبا تا صبح خشک از ۸ ماهگی دیگه شبا جیش نکرد 

مثل پسر منه مال منم شبا خشک میخوابید ، روزام هی پوشکشو درمیآورد منم حرصم میگرفت بعد به مامانم گفتم گفت خب اون یعنی دیگه پوشک نمیخواد منظم ببرش دستشویی جیش بگیر عادت کنه، ۲ هفته ای یاد گرفت البته پسرا تنبل ترن دخترا زود یادمیگیرن معمولا ، صبور باش فقط. اگرم باز کردی دیگه نبند که دوهوایی نشه ترجیحا این مدت جایی نرو که معذب نشی 

تا حالا دعواش نکردم میترسم تازه لج کنه بی تفاوت فقط دوباره میپوسونم ولی دست به خودش نمیزنه به نظرت م ...

اره عزیزم من خودم معلمم و روانشناسی هم خوندم بچه بیشتر تو این سن کنجکاو هست و دوست داره همه چیز رو تجربه کنه. یه چیز کاملا طبیعیه و بین بچه های این سنین رایجه.

اینو از کجات در اوردی🥴

از کتاب روانشناسی رشد لورابرک. من خودم روانشناسی خوندم و همین جوری حرف نمیزنم‌. چیزایی ک گفتم مربوط به مراحل رشد فروید هست پیشنهاد میدم شما مطالعه کنید.

از کتاب روانشناسی رشد لورابرک. من خودم روانشناسی خوندم و همین جوری حرف نمیزنم‌. چیزایی ک گفتم مربوط ...

فروید که رد شده س بانو 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
فروید که رد شده س بانو 

فروید پدر روانکاویه با این که الان خیلی از دستاورداشو قبول ندارن ولی هنوزم خیلی حرفاش کاربرد داره این مراحل رشد کودک تو کتاب های جدید روانشناسی هم اشاره شده به طور مثال دکتر مهناز علی اکبری هم تو کتابش ذکر کرده.

فروید پدر روانکاویه با این که الان خیلی از دستاورداشو قبول ندارن ولی هنوزم خیلی حرفاش کاربرد داره ای ...

اهان 

مرسی که با خونسردی جواب دادی 

ممنونم عزیزی واقعا 

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟