2777
2789
عنوان

واکسن ۶ماهگی

96 بازدید | 0 پست

بالاخره امروز رفتم واکسن ماکان رو زدم
مثل ۴ ماهگی (تو تاپیک های قبلی ام هست)همه موارد رو رعایت کردم
ولی به خاطر شیوع این ویروس کر -ونا🥵 یه سری کارای دیگه هم انجام دادم اینجا مینویسم شاید به دردتون بخوره
۱- یه کاور مانتویی به عنوان زیرانداز با خودم بردم میتونید سفره یکبار مصرف هم ببرید

۲- چندتا دستکش یک بار مصرف همراهم بردم برای اینکه مدام با دست زدن به لباس هاش و در و تخت و اینا خیالم راحت باشه

۳- در صورت امکان از بردن کیف و موبایل خودداری کنید که مجبور نشید سطح تماس بیشتری با محیط داشته باشید

۴- من برای کارت واکسن دوتا پلاستیک بردم (اومدم خونه هم از پلاستیک درش نیاوردم و گذاشتمش سر بالکن بعد از ۴۸ ساعت درش میارم😊)قره های آد هم میتونید با اسکاج و مایع بشورید بعددرشو باز کنید و استفاده کنید
۵- کلاً لباس های خودمو و ماکان رو کامل عوض کردم و گذاشتم داخل ماشین لباسشویی 

و شستم
۶-با پد الکلی تو راه و اونجا دستای ماکان رو تمیز کردم تا اومدیم خونه هم دست و صورتشو با صابونش شستم
۷- برای بچه نمیشد ماسک زد ولی با یه شال گردن از این گره ای ها صورتشو پوشوندم میتونید از کلاه صورت دار هم استفاده کنید

۸- برای اینکه دستاشو مدام تو دهنش میکنه دستکش نخی خواستم ببرم ولی بچه ام طاقت نمیاورد😔 تازه ممکن بود دستکشو بخوره😁

شیشه و پستونک هم با خودم نبردم

۹- تو مرکز بهداشت اصلاً روی صندلی نشستم ،حتی بعد از اطلاع دادن به مسئول بهداشت بیرون منتظر موندم تا نوبتمون بشه، قد و وزن هم گفتم نمیخوام🙃

۱۰- مرکز بهداشت نزدیک بود. من ترجیح دادم بجای استفاده از ماشین و دست زدن به ریموت و در ماشین که بعداً بخوام ضدعفونی کنم ،پیاده برم تو همین مسیر کوتاه هم هرجا دو سه نفر پیش هم بودن از فاصله یک و نیم متریشون رد شدم😊

اگه از ماشین خودتون یا اسنپ و ....استفاده میکنید حتماً اسپری کوچیک الکل با خودتون داشته باشید

۱۱-راستی قطره استامینوفن من دو ماه پیش دوتا گرفتم و داشتم اگه ندارید اونم با رعایت موارد ایمنی از داروخانه تهیه کنید .

۱۲-به خانومه با اینکه خیلی سختم بود موقع دادن قطره گفتم لطفاً دستکشتون رو عوض کنید خدا وکیلی اونم عوض کرد که کلی ازش تشکر کردم🥰

بعضی از مراجعین یه جوری نگاهم میکردن انگار من مشکل دارم و با نگاهشون میگفتن سبک مغز چقدر جدی گرفتی☹️🙃 اما برام مهم نبود مهم اینه که خودم آرامش دارم و بعدها پشیمون نمیشم که میتونستم رعایت کنم و از بروزش جلوگیری کنم و نکردم
ببخشید زیاد شد و به ترتیب ننوشتم😔

الانم با آرامش ماکان رو خوابوندم جای همتون خالی دارم چای زنجفیل میخورم🙂😋🥰

در نهایت امیدوارم همتون با خانواده هاتون در کمال آرامش همیشه صحیح وسالم باشید🙂🙏🏻💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗