2777
2789

به نظر شما ایمان فقط به نماز و روزس؟

ادمهای مومن واقعی چه خصوصیاتی دارن؟

دیدین چقدر بعضی ادما همش سرشون تو قرانه

نصف سال روزه ان حجاب میکنن در حد چی

مدام در حال انجام مستحبات اخلاقی ان 

ولی دریغ از یه ذره تاثیر این چیزا رو شخصیت و رفتارشون 

اینا مومنن؟ با ایمانن؟ خداخشنوده از اینا؟ 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

ادم واقعیه کسیه که انسانیت داشته باشه.

الان تو این شرایط انسان میره به الکل وقتی مسیرش میخوره عابربانک ضدعفونی میکنه و مسلمان تلاش میکنه دینش رو حفظ کنه و حرم حضرت معصومه باز بمونه 

دیگه خودت انتخاب کن.

اولا که خدا فقط از باطن افراد خبر داره و میتونه نظر قطعی بده که کی مومنه کی مذهبیه کی اداشو درمیاره 

بعدم از نظر من کسی مومنه که هم حق النفس و حق الله رو انجام بده هم حق الناس رو رعایت کنه البته با اخلاص   هرکدوم ازینا به تنهایی بدرد نمیخوره 

این نظر شخصی منه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مومن واقعی یعنی کسی که

نمازشو بخونه

روزشو بگیره 

به دستورات دینی عمل کنه

حجابشو رعایت کنه

حریمشو با نامحرم حفظ کنه

دل کسیو نشکنه

تهمت نزنه

دروغ نگه

بخشنده باشه

به دیگران کمک کنه و 

تمام فضایل اخلاقی خوبو داشته باشه و از تمام کارای غیراخلاقی و بد پرهیز کنه

هر کسیم اومد گفت من نمازمو میخونم حجابم دارم اما بقیه کارارو انجام نداد مومن واقعی نیست

هر کسیم اومد گفت من با دیگران مهربونم اما اعتقادی به حجاب و نماز و مقدسات ندارم و دینم انسانیته و این حرفا اونم باز کامل نیست

همه ی اینا در کنار هم،انجام دستورات خدا بدون کم و کاست شامل همه موارد میشه

نمیشه که هر جاشو دوست داشتیم انجام بدیم هرجاشو نخواستیم انجام ندیم 

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

منم میگم کسی که صبح تا شب سرش تو قرانه 

قران خدای مهربونمون گفته بخل نکن حسود نباش 

کینه ای نباش 

گذشت داشته باش 

دلت باید صاف و زلال باشه اگر واقعا عبادت کنی 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
مومن به نماز و روزه نیست  مومن از نظر من ادمیه که انسانیت داشته باشه انسان_باشیم#  

اره دقیقا 

ادم واقعیه کسیه که انسانیت داشته باشه. الان تو این شرایط انسان میره به الکل وقتی مسیرش میخوره عابرب ...

شما خودت الان جزو کدوم دسته ای که به این راحتی قضاوت میکنی که اینجوری ادمارو به دو دسته تقسیم کردی؟

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه

خیلی ها شاید ظاهرن مذهبی نباشن ولی خیلی خوب زندگی میکنن مهربانن 

خوش قلبن 

انساااااانن 

ادم واقعیه کسیه که انسانیت داشته باشه. الان تو این شرایط انسان میره به الکل وقتی مسیرش میخوره عابرب ...

ببخشید متوجه نشدم میشه توضیح بدی راستش نفهمیدم 🤔

ریا بدترین چیزه!

ی آدم مومن فرای از دین یک انسانه! 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

امام علی رو اگه قبول دارین برین راجع بهشون بخونین که از نظر ایشون مومن واقعی کی هست ... متوجه میشین این نشونه های ظاهری برای انسان سازیه ... چرا رو بعضیا جواب نداده چه تو تاریخ چه الان ... چون تبدیلش کردن به وسیله . که باعث شده دید خیلیا عوض شه متاسفانه .

مومن بودن فقط به نمازو زوزه نیست (البته هردو واجبن) .بنظرم مومن بودن اینکه آدم سالمی باشیم .دنبال ناموس مردم نباشیم .مال مردمو نخوریم.اگه دستمون رسید به کسایی که احتیاج دارن کمک کنیم .کلا کاری کنیم که بعداز مرگمون ازمون به نیکی یاد بشه 

وقتی میمیری خودت متوجه نمیشی.تحمل ناراحتیش برای دیگران سخته.بی شعور بودنم مشابه همین وضعیته(فیلیپ گلوک)،  اولین نشانه شخصیت احترامه