2777
2789
عنوان

قرص کلداکس در دوران شیردهی

20070 بازدید | 14 پست

سلام مامانا

کسی تو دوران شیردهی برای سرماخوردگی از قرص کلداکس استفاده کرده؟

من یدونه خوردم پسرم 26 روزشه کل روز رو خوابیده بزور بیدارش میکنم شیر بخوره یکم میخوره بازم میخوابه خیلی نگرانم😢

کلداکس داخل بارداری ممنوعه عزیزم

دیگه نخور

من دست نمیکشم از آرزوهام⁦☺️⁩میجنگم تا بهشون برسم..مامانِ یه پسر  و دختر خوشکل...همسر یه مرد زحمتکش...تمام امیدم به خداست که نذاشته تا امروز کم بیارم⁦⁦☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان براش خطر داره؟😥

دیگه نخور

آخه دیشب من روی برگه اطلاعات قرص کلداکس خوندم مضره

انشالله که چیزی نیست

دکتر به من سرماخوردگی ساده داد داخل شیردهی

من دست نمیکشم از آرزوهام⁦☺️⁩میجنگم تا بهشون برسم..مامانِ یه پسر  و دختر خوشکل...همسر یه مرد زحمتکش...تمام امیدم به خداست که نذاشته تا امروز کم بیارم⁦⁦☺️

عوارض جانبی قرص‌های کلداکس چیست؟

اگر چه  قرص کلداکس همانند بسیاری از داروها، بدون نسخه پزشک قابل تهیه است اما بهتر است قبل از مصرف هر نوع دارویی با پزشک خود مشورت کنید زیرا در برخی موارد ممکن است که بیمار به ترکیبات شیمیایی داروی مورد نظر حساسیت داشته باشد یا بر اثر ابتلا به بیماری‌های خاص، واکنش‌ خطرناکی به دارو داشته باشد. با توجه به اینکه قرص کلداکس نیز از این قاعده مستثنی نیست اما در واقع عوارض جانبی خطرناک برای قرص کلداکس شناخته نشده است و فقط ممکن است در برخی موارد، فرد به ترکیبات دارویی آن حساسیت نشان دهد.

پس برای اطمینان از اینکه با مصرف قرص کلداکس دچار هیچگونه عوارض جانبی نخواهید شد حتماً با پزشک خود مشورت نمایید. پزشک با بررسی وضعیت جسمانی و سابقه پزشکی شما قادر خواهد بود که احتمال بروز حساسیت شما به ترکیبات دارویی را تشخیص دهد. همچنین از مصرف خودسرانه قرص کلداکس در دوران بارداری و شیردهی حتماً خودداری کنید.

k4q7uzrk    متن کد تخفیف را در سبد خریدتون اعمال کنید و ۱۰ هزارتومان تخفیف ویژه کاربران نی نی سایت دریافت کنید.به مدت محدود..

زیر انداز عکاسی روند رشد

استیکر تم مناسبات سال اول نوزاد

لباس های ست مادر و نوزاد

بهترین لحظات سال اول فرزندت رو جشن بگیر و آلبوم عکس یادگاری بساز 

برای مشاهده محصولات کلیک کنید

برای مشاهده محصولات کلیک کنید